Bomin din Golden Child vorbește despre rolul său în „Shadow Beauty”, ce vrea să încerce în viitor și altele

După ce drama web „Shadow Beauty” a difuzat ultimul episod, Bomin din Golden Child a vorbit, într-un interviu, despre experiența primită.

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, „Shadow Beauty” spune istoria unei eleve pe nume Goo Ae Jin (jucată de actrița Shim Dal Gi), care este o singuratică umilită la școală. Însă ea duce o viață dublă în mediul online ca influencerul Genie, populară pentru înfățișarea ei aparent ideală (Lee Nagyung din fromis_9). Bomin are rolul președintelui clasei Kim Ho In, care este în aceleași clasă cu Goo Ae Jin, în timp ce Hongseok din PENTAGON joacă rolul idolului Lee Jinsung, care este singurul prieten al lui Goo Ae Jin în timp ce e stagiar.

Bomin a dezvăluit gândurile lui despre dramă, comentând: „Primul pas este mereu cel mai greu, iar „Shadow Beauty” a fost primul meu proiect în care am jucat un rol principal, deci am simțit multă presiune. Am depus efort, desigur, dar mulțumită directorului, membrilor din personal și colegilor de muncă, am reușit să ajung la finalul dramei în siguranță.”

Fiind întrebat ce a învățat ca un actor în rolul principal, idolul a răspuns: „Sunt multe lucruri ce trebuie să le fac pe platoul de filmare, deci am învățat multe despre arta actoriei. Mai mult, am putut deveni o persoană mai bună prin îmbunătățirea relațiilor cu membrii de personal care au muncit mult pentru „Shadow Beauty” alături de mine.”

Pentru cea mai memorabilă scenă din dramă, Bomin a ales scena emoțională în care Kim Ho In a lăsat lacrimile la iveală și a dezvăluit cele mai ascunse sentimente. El a explicat: „Este pentru că a fost o scenă care a fost dificil de jucat, dar am vrut să o fac bine, pentru a oferi spectatorilor o imagine mai clară despre trecutul lui.”

Bomin a descris apoi caracterul lui, spunând: „La fel ca și porecla lui, Kim Ho In este un „fan al deducției”. Într-un fel, eu nu pare să aibă o personalitate umană, dar am crezut că el e o persoană unică care a devenit rapid inclus în ceea ce e interesat de mai mult ca oricine altcineva.”

Bomin a fost întrebat ce fel de roluri el și-ar dori să încerce. El a răspuns următoarele: „Cred că e o întrebare dificilă. Caracterele romantice și tinere pe care le-am jucat înainte, la fel și caracterul Kim Ho In sunt toate atractive, deci aș dori să mai joc astfel de roluri. Decât să aleg un caracter specific sau un gen, dacă voi avea șansa, aș vrea să particip în proiecte bune sau proiecte în care să mă descurc bine.”

La urmă, Bomin a comentat pentru public: „A fost primul rol principal pe care l-am avut, deci am început sub multă presiune. Când un episod a fost difuzat, am fost emoționat și am vizionat și eu. Însă, în timpul filmărilor, am fost susținut de multe persoane, și am reușit să alung îngrijorările și să mă absorb în procesul de lucru. Am terminat drama cu o motivație bună. Mai mult de toate, vreau să spun că Kim Ho In nu a fost completat doar de mine, ci și de restul actorilor și persoanelor ce au lucrat cu mine. De asemenea, sunt recunoscător tuturor celor care au urmărit drama.”

Ultimul episod al dramei „Shadow Beauty” a fost difuzat pe 29 decembrie.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s