Agenția lui Song Ji Hyo spune că nu va avea milă în instanță față de cei care continuă să o jignească pe actriță

Song Ji Hyo va lua măsuri legale împotriva celor care o critică și o defăimează în mod constant în mediul online.

Pe data de 4 ianuarie, Creative Group ING a lansat o declarație oficială cu privire la haterii care o defăimează pe Song Ji Hyo.

Declarația cuprindea: „Zvonurile rău intenționate, defăimarea și insultele personale scrise față de actrița Song Ji Hyo, care circulă pe forumurile comunităților online, pe rețelele de socializare, pe portalele site-urilor de știri etc., devin din ce în ce mai multe și mai deranjante pe zi ce trece. În situația actuală, în care comentariile pline de ură și zvonurile deșarte sunt postate în mod continuu, suntem conștienți de gravitatea problemei datorită monitorizării noastre consecvente și a rapoartelor făcute de fani”.

Agenția a mai adăugat: „Am încercat să înțelegem că, până la un anumit punct, comentariile reflectau libertatea de exprimare care poate apărea mai ofensivă pe internet. Totuși, am decis că nu putem sta cu mâinile în sân și să privim cum artista noastră e atât de dur criticată. Pentru a ne proteja un membru al companiei, vom lua de acum încolo măsuri legale împotriva comportamentelor rău intenționate. Subliniem clar că nu se vor face indulgențe și compromisuri”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s