[CCC] Dispatch dezvăluie poze la hotel cu Hyomin din T-ara și fotbalistul Hwang Ui Jo, dintr-o călătorie romantică în Elveția

Articol: [Exclusiv] Hwang Ui-Jo ♥ Hyo-Min, excursie de „cuplu” elvețiană… fotografii cu scena întâlnirilor din Basel.

Sursa: Dispatch

Dispatch a dezvăluit primul cuplu din 2022.

Pe 2 ianuarie, Dispatch a dezvăluit fotografii exclusive cu starul fotbalului Hwang Ui Jo (31 de ani) și Hyomin (33 de ani) de la T-ara, aflați într-o călătorie romantică de „cuplu” în Elveția. Cei doi se întâlnesc de 3 luni.

Hwang Ui Jo este atacant al naționalei sud coreene de fotbal și joacă în prezent în Prima Divizie din Franța ca atacant principal la FC Bordeaux. A fost cel mai bun marcator la Jocurile Asiatice din 2018 de la Jakarta, unde a marcat 9 goluri în 7 meciuri și a câștigat medalia de aur pentru Coreea. În 2021, a marcat 16 goluri, echipa sa terminând pe locul 6 în ligă.


Cei doi au petrecut împreună sfârșitul anului 2021 în Elveția, făcând un tur alpin în zona Jungfrau și Basel. De fapt, Hwang Ui Jo a postat peisajul pe contul său de Instagram.

Dispatch a reușit să obțină fotografii exclusive de la întâlnirile cuplului făcute în fața unui hotel faimos din centrul orașului Basel, unde cei doi își căreau bagajele în fața holul hotelului.

Hwang Ui Jo are 185 cm înălțime și Hyomin are 167 cm.

Întrucât liga franceză de fotbal a fost în pauză în ultima săptămână a lunii decembrie, cei doi au decis să facă o călătorie pentru a își  reîncărca bateriile în timp ce  aucălătorit prin Elveția.

Hwang Ui Jo a suferit o leziune  la tendon la jumătatea lunii octombrie a anului trecut, după ce a marcat al 4-lea gol al sezonului, în timp ce Hyomin își promova noul album solo „Re: Ta-ra”. Se pare că cei doi s-au susținut unul pe celălalt în perioadele dificile și au început să se întâlnească în noiembrie.

Un apropiat al cuplului a declarat pentru Dispatch: „Cei doi sunt foarte apropiați. Se înțeleg atât ca prieteni, cât și ca iubiți”.

Oficialii din ambele părți au confirmat pentru Dispatch: „Sunt în stadiul în care încă încep să se cunoască și se întâlnesc cu sentimente bune. Vă rugăm să vegheați asupra lor în liniște”.

[+1,217, -148] Hmm… nu știu de ce mă gândesc brusc că e jalnic… el putea face mai bine
[+500, -29] ​​Le-aș dori numai bine, dar acum câțiva ani a fost prins într-un scandal de înșelatㅋㅋㅋ, este un playboy. Ar trebui doar să se întâlnească în liniște..
[+278, -37] Există un motiv pentru care cariera lui Hwang Ui Jo nu a crescut încă…
[+176, -11] Se pare că Hyomin a renunțat cu celălalt tip.
[+90, -1] Nu au existat zvonuri nu cu mult timp în urmă că se întâlnește cu un director executiv media chaebol? Când a avut timp să-l cunoască? Îmi amintește de Son Dambi… trecerea direct de la un bărbat la un atlet..
[+82, -7] Acestor sportivi cu creierul gol cu ​​siguranță le place să se întâlnească cu celebrități ㅋㅋ
[+52, -1] Când s-a despărțit Hyomin de CEO-ul companiei ăleiaㅋㅋㅋㅋ?
[+50, -3] Hwang Ui Jo, trezește-te!
[+54, -16] Aigoo, acele imagini sunt serios o risipă pentru cineva ca ea. Este mai bine să te întâlnești cu o non-celebritate care este puțin mai demnă și cheltuiește mai puțini bani pe cadouri de lux. Așa căsnicia este și una fericită.
[+37, -1] Fotbaliştii chiar nu au ochi pentru femei.
[+46, -12] Vă amintiți ce a spus tatăl lui Son Heung-min? El a spus că nu-l va lăsa niciodată să se căsătorească atâta timp cât este un jucător activ. Se termină jocul în momentul în care acești jucători se căsătoresc din cauza gălăgiei de acasă. Nu te poți aștepta ca el să performeze la apogeul lui atunci. Dacă vrea să se căsătorească în timp ce încă se joacă, ar trebui să găsească o non-celebritate..credeți că Hyomin știe să facă treburi casnice? Îl va face ramyun instant în fiecare zi. Și-a făcut debutul ca idol la o vârstă atât de fragedă, ce credeți că ar putea ști? Tot ce știe ea este să se machieze, să danseze și să cânte…
[+20, -2] Deci, de aceea nu a reușit să marcheze niciun gol în zilele noastre..

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s