Krystal devine primul ambasador global al casei de modă singaporeană „Charles & Keith”

Potrivit rapoartelor oficiale din data de 4 ianuarie, Krystal din f(x) este primul ambasador global al casei de modă din Singapore „Charles & Keith”!

Prima activitate a lui Krystal în calitate de ambasador va fi participarea în campania de promovare a „Colecției de primăvară înfloritoare” a mărcii, care impresionează cu estetica cromatică rafinată și prin motivele florale discrete. Colecția va fi lansată în primăvara acestui an, luna viitoare.

Krystal a declarat: „Sunt onorată și mândră să fiu primul ambasador global al firmei de fashion „Charles & Keith”. Sunt recunoscătoare să-i cunosc pe Charles și Keith, care au creat o modă echilibrată între stilul trendy și clasic, perfecționându-se și creând articole prețioase de mult timp”.

În ceea ce privește colecția Blooming Spring, ea a spus: „Primăvara are o semnificație specială pentru mine și simt că este anotimpul perfect pentru regenerare și pozitivitate. Este cel mai potrivit sezon pentru a începe o nouă carieră alături de „Charles & Keith”. Mă aștept la o sesiune foto ca din povești, cu modele florale fermecătoare și culori vii la viitoarea filmare a campaniei”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s