Jeon Do Yeon, Sol Kyung Gu, Esom și Goo Kyo Hwan vor juca într-un nou film despre criminali

Jeon Do Yeon, Sol Kyung Gu, Esom și Goo Kyo Hwan vor juca într-un film nou de acțiune “Gil Bok Soon” (titlu literal) împreună!

“Gil Bok Soon” spune povestea legendarei criminale Gil Bok Soon, ce este prinsă într-o confruntare inevitabilă în care singurele opțiuni sunt de a ucide sau de a fi ucisă, chiar înainte de a-și reînnoi contractul cu agenția pentru care lucrează. Filmul va fi produs de regizorul Byun Sung Hyun.

Jeon Do Yeon o va juca pe Gil Bok Soon care duce o viață dublă, fiind o ucigașă și, în același timp, o mamă singură. Cu o judecată clară și capacitatea de a transforma orice lucru într-o armă, Gil Bok Soon este o criminală pricepută cu o rată de succes de 100% în cazurile desemnate de agenția sa. Totuși, are dificultăți în creșterea fiicei sale de 15 ani, fapt ce mărește așteptările pentru scenele de acțiune ale lui Jeon Do Yeon, dar și pentru cele emoționale.

Sol Kyung Gu îl va juca pe Cha Min Gyu, CEO-ul de la M.K ent., agenția de unde face parte Gil Bok Soon. Cha Min Gyu este mentorul și șeful lui Gil Bok Soon care i-a recunoscut talentul și a transformat-o într-o criminală pe care nimeni nu o poate întrece. Deși este o persoană pe care ea o respectă și în care are cea mai mare încredere, acesta este, de asemenea, un om periculos care poate lua orice are Gil Bok Soon.

Esom se va transforma în Cha Min Hee, sora mai mică a lui Cha Min Gyu și unul dintre directorii agenției M.K. Aceasta este nemulțumită de faptul că Cha Min Gyu este mai indulgent cu Gil Bok Soon decât cu ceilalți criminali. Este o fire foarte pricepută și greu de citit.

În sfârșit, Goo Kyo Hwan care îl va juca pe Han Hee Sung, tot un criminal de la M.K. Deși, din cauza unor motive, acesta nu a fost încă recunoscut de Cha Min Gyu pentru abilitățile sale.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s