RM și Jin din BTS s-au vindecat de COVID-19 + ies din carantină

Agenția trupei BTS a anunțat oficial că RM și Jin sunt bine, după ce s-au infectat cu COVID-19.

Pe 4 ianuarie, Big Hit Music a lansat o declarație oficială, cu privire la recuperarea membrilor BTS RM și Jin după COVID-19.

Mai jos este declarația oficială a lui Big Hit Music:

Bună ziua,

Suntem Big Hit Music.

Membrii BTS RM și Jin au fost anunțați cu privire la recuperarea lor completă de COVID-19 și vă informăm că începând cu 4 ianuarie la ora 12:00 (ora Coreei de Sud), carantina lor s-a încheiat.

RM și Jin, care au primit tratament la domiciliu timp de 10 zile începând cu 25 decembrie (sâmbătă), au devenit eligibili să participe la rutina lor normală începând cu ora 12:00  astăzi.

În timpul perioadei de carantină, nici RM, nici Jin nu au prezentat simptome specifice. Pentru Jin, el a avut simptome minore, cum ar fi febră ușoară, în primele etape ale tratamentului la domiciliu, dar acum și-a revenit complet.

Le mulțumim fanilor care și-au arătat îngrijorarea pentru sănătatea artiștilor și membrilor personalului medical care au muncit din greu pentru a-i ajuta să depășească COVID-19.

Vom continua să acordăm prioritate sănătății și siguranței artiștilor noștri și să respectăm cu fidelitate liniile directoare preventive.

Mulțumim.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s