Drama polițistă “Rookie Cops” lansează postere noi

Upcoming Police Drama “Rookie Cops” Releases New Posters With Character MBTIs

Sunteți pregătiți? Serialul original de la Disney+,  “Rookie Cops”, în care joacă Kang Daniel și mulți alții, a lansat primele postere.

Serialul se învârte în jurul unui grup de studenți noi care intră la academia de poliție și încearcă să își îndeplinească visul profesional. Distribuția îi include pe Kang Daniel, Chae Soo Bin, Lee Shin Young, Park Yoo Na, Park Sng Jun, Min Dohee, Kim Woo Seok și Cheon Young Min. Această nouă dramă polițienească va spune poveștile amuzante și revigorante ale acestor opt studenți și viața lor incitantă din campus.

Noile postere dezvăluie diferitele caracteristici ale personajelor cu tipurile lor de persolatăți MBTI scrise pe ele.

Kang Daniel preia rolul lui Wi Seung Hyun, un boboc cu onoare care a început la Universitatea Națională de Poliție din Coreea. Își admiră tatăl, care este comisarul agenției de poliție Gyeonggi Dongbu. El vrea să calce pe urmele tatălui său, dar se confruntă cu obstacole în timp ce se apropie fără să vrea de o femeie pe nume Go Eun Gang.

În noul afiș, el zâmbește iar pe poză cu este marcat „ISTJ”. Wi Seung Hyun pune integritatea drept prioritate maximă. De asemenea, este carismatic și se bucură de încrederea tuturor. El își depășește realitatea dură în timp ce încearcă să-și împlinească visele la academia de poliție. Telespectatorii pot aștepta cu nerăbdare călătoria pe care este pe cale să o pornească, în timp ce își urmează instinctele corecte.

Chae Soo Bin o joacă pe Go Eun Gang, studenta problematică care se înscrie la universitatea de poliție pentru a-și urma povestea de dragoste unilaterală.

Depășindu-și visele aproape zdrobite de a se înscrie la academie, ea  ține un fluier în noul afiș cu o privire curioasă pe față. Este dornică să învețe și nu se uită înapoi când aleargă spre visele ei. Acest lucru face ca MBTI-ul ei să fie „ESFP”. Este energică și îi place să improvizeze. Ea se întâlnește față în față cu opusul ei la personalitate, Wi Seung Hyun, în timp ce se bucură de viața dinamică din campus. Go Eun Gang este o persoană care se poate identifica cu un set divers de emoții.

Lee Shin Young îl va juca pe Kim Tak, un fost sportiv național adolescent de judo care devine boboc la universitatea de poliție. A fost întotdeauna obișnuit să fie singur, dar Wi Seung Hyun devine singurul său prieten adevărat. În noul afiș, el are geanta de sport a academiei de poliție pe umăr. MBTI-ul său este „ISFP”.

Park Yoo Na va prelua rolul lui Ki Han Na, o boboacă necruțătoare care nu renunță niciodată la locul unu. Personajul ei va adăuga o anumită tensiune din cauza conflictelor care apar din ciocnirea firii ei individualiste cu cultura centrată pe echipă a universității. Ea este șic și oarecum asemănătoare cu Kim Tak cu MBTI-ul ei ca „ISTP”. Cei doi au crezut întotdeauna că a fi singuri le este cel mai confortabil. Telespectatorii pot aștepta cu nerăbdare să vadă schimbările prin care trec pe măsură ce întâlnesc noi prieteni la academia de poliție.

Park Sung Joon va fi Yoo Dae Il, care este un fan al dramelor polițiste. Își face prieteni ușor și ține în mână un walkie-talkie pe care l-a văzut într-o dramă care îi place în noul afiș. MBTI-ul său este „ENFP”.

Min Dohee va fi Woo Joo Young, care a absolvit un liceu de științe și visează să devină tehnician criminalistic. Este curioasă și are un spirit liber cu MBTI-ul ei „INFJ”.

Actorul Kim Woo Seok îl va juca pe bobocul Seo Beom Joo, căruia îi place să planifice totul perfect și are abilități de dans neașteptate. Îi place să urmeze regulile și îi place să planifice lucrurile. El este văzut arătând spre un planificator. MBTI-ul său este „ESTJ”.

Cheon Young Min va fi bobocul ulzzang Shin Ah Ri. Ea ține în mână o oglindă, arătându-și frumusețea. Ea se comportă puțin ca un copil, iar telespectatorii pot aștepta cu nerăbdare să vadă cum se înțelege cu ceilalți studenți haotici. MBTI-ul ei este „INFP”.

Echipa de producție a comentat despre viitorul serial, spunând: „Nu va trece o zi fără un fel de incident între acești studenți diferiți de la academia de poliție. Telespectatorii pot aștepta cu nerăbdare să-i vadă pe acești opt indivizi urmărindu-și visele în felul lor.”

“Rookie Cops” va avea premiera în prima parte a anului.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s