Cel care a acuzat-o pe Naeun din April de hărțuire în școală își cere scuze și admite că acuzațiile au fost inventate

Pe 7 ianuarie, agenția trupei April, DSP Media, a venit cu o declarație oficială privind situația investigației acuzațiilor de bullying a membrei Naeun.

Potrivit DSP Media, „A”, care a acuzat-o pe Naeun că ar fi hărțuit un coleg în timpul școlii generale, a venit cu o scrisoare de scuze, unde a admis că zvonurile au fost fabricate. Ca rezultat, partea lui Naeun a decis să renunțe la acuzațiile de defăimare la adresa persoanei „A”.

Declarația de la DSP Media poate fi citită mai jos:

„Bună ziua, aici e DSP Media.
Dorim să vă anunțăm decizia noastră privind investigația acuzațiilor de bullying aduse lui Naeun și rezultatele.
În luna martie 2021, o postare din comunitatea online a declarat că Naeun a luat parte la hărțuirea unui coleg în timpul școlii.
Însă aceasta au fost zvonuri complet false, iar DSP Media a început să acționeze legal împotriva acuzatorului „A”, pentru defăimare.
Pentru a dovedi că conținutului postării sunt false, DSP Media a obținut dovezi adecvate și le-a prezentat celor ce se ocupă de caz. După câteva luni de investigații, poliția a declarat că „A” se face vinovat de defăimare de caracter prin împrăștierea zvonurilor false, și a dus cazul lui „A” mai sus pentru urmărire penală.
„A”, care a contactat DSP Media cu intenția de a cere scuze în fața lui Lee Naeun după ce a reflectat asupra acțiunilor, a venit mai târziu cu o scrisoare scrisă de mână pentru a-și exprima regretul.
Ca rezultat, Lee Naeun a decis să accepte scuzele lui „A” și va renunța la acuzațiile legale de defăimare împotriva lui „A”.
Suntem bucuroși să aducem aceste știri fanilor care au continuat să ne susține și au așteptat pentru o perioadă lungă.
DSP Media vă aduce aminte că orice activitate ce include împrăștierea zvonurilor și informației false va fi completată de acțiuni legale.
Vă mulțumim.”

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s