Minchan din VRVR e criticat dur după ce vorbește despre o colegă de clasă ce făcea parte dintr-un grup + își cere scuze

Un membru VERIVERY este criticat dur de către internauți pentru comentariile lui într-o transmisiune VLive recentă.

Pe 6 ianuarie, Minchan, Hoyoung și Kangmin din VERIVERY au început o transmisiune în VLive pentru a vorbi și a interacționa cu fanii. La un moment dat, Minchan a început să povestească o istorioară din zilele lui de școală generală: „Oh, a fost ceva când eram la școală. Da, exact, eram în anul trei de școală generală, cineva a fost transferat. Au circulat zvonuri că ea era o celebritate.”

Auzind aceste cuvinte, Hoyoung a intrebat imediat: „Această persoană este și acum o celebritate?” La care Minchan a răspuns: „Nu știu.” Însă și Kangmin, și Hoyoung se simțeau ca pe ace: „Oricum, asta înseamnă că ea este un senior.”

Minchan a continuat: „Deci, când căutai numele grupului ei pe Naver, apărea profilul grupului.” Încă o dată, Hoyoung a menționat: „Asta înseamnă că ea definitiv e un senior.” Dar, în ciuda comentariilor lui Hoyoung, Minchan a continuat să vorbească despre acea persoană fără onorifice, adresând-o ca „acea fată”.

Minchan a continuat: „Dar nu se părea că (grupul) avea albume sau melodii. Era doar un profil pe Naver, iar ea era ca membră a grupului. Deci fiecare s-a gândit „Ea e o celebritate”. Dar pentru mine, cred că acea amintire mi-a stricat imaginea pe care o aveam despre celebrități. Pe atunci, am crezut că toate celebritățile erau superbe și arătoși, și trăiau într-o lume diferită de a noastră. Dar de fapt, ea doar era o altă persoană, la fel ca mine. E pentru că în școală nu poți să porți machiaj și ținute frumoase. Fiecare vede fețele curate a fiecăruia. Și sincer, acea persoană nu avea o înfățișare care să iasă în evidență. Deci după ce am întâlnit-o, am realizat că celebritățile sunt tot oameni. Dar ea continua să vină la școală într-o mașină din alea albe, și ea părea foarte faină… Numele grupului se începea cu un „B”, și avea patru silabe.”

Când Minchan a descris numele grupului din care făcea parte colega de clasă, Hoyoung a reacționat: „De ce ai spune asta? Prea multe detalii.” Și Kangmin a sărit în apărare: „Amintirile lui pot fi slabe. Probabil că acum ea este destul de frumoasă.”

Dar fanii care priveau transmisiunea au început să comenteze întrebări referitor la identitatea fostei colege a lui Minchan și despre cele povestite. Eventual, Kangmin a încercat să schimbe atmosfera, spunând: „Știi, hyung, pentru mine, imaginea mea despre celebrități se strică în fiecare zi, când mă uit la noi în mediul nostru natural. Imaginea mea a fost stricată pentru prima dată când am venit ca stagiar și am salutat pe restul (râsete).”

La moment, mulți internauți consideră că comentariile lui Minchan despre fosta colegă de școală sunt nepoliticoase și problematice.

 • „Ceilalți membri i-au spus să o adreseze ca „sunbaenim”, dar el a continuat să-i ignore. Ce idol fără creier.”
 • „Cel mai problematic lucru e că el încearcă să-și amintească numele grupului. Dacă ea a avut un profil public cândva, asta înseamnă că mulți pot să afle despre cine e vorba.”
 • „Cel din mijloc a încercat de multe ori să-l facă să tacă înainte ca totul să iasă din control, dar cel din stânga nu avea nici o idee că ce spune nu trebuie să fie spus atât de public.”
 • „Tipul din mijloc arată atât de stresat.”
 • „El trebuie să fie fără minte. Faptul că colegii de trupă îți spun să o adresezi ca senioară înseamnă că comentariile tale au consecințe.”
 • „Mă întreb la ce s-a gândit ea când a văzut fața lui…”
 • „Ea nu avea o înfățișare care să iasă în evidență, da? Și tu la fel.”
 • „Ce idol imatur.”
 • „Acea fată, acea fată? Ea este seniorul tău prostule.”
 • „Să fie în același grup cu acest cretin trebuie să fie dificil pentru ceilalți doi membri.”
 • „Să vorbești despre imaginea unei fete fără să te gândești mai întâi… probabil că se gândește la fel și despre fanii săi.”

Pe 8 ianuarie idolul a venit cu scuze oficiale pe contul oficial de media a trupei VERIVERY:

„Bună ziua. Sunt Minchan. Vreau să-mi cer scuze tuturor care s-au simțit inconfortabil din cauza comentariilor mele în timpul transmisiunii în VLive pe data de 6 ianuarie. Ca să asigur că asemenea problemă nu va mai apărea, voi avea grijă la cuvintele mele și mă voi atârna cu seriozitate. De asemenea, intenționez să-mi cer scuze personal persoanei în cauză. Eu reflectez adânc asupra acțiunilor mele și a modului meu de a vorbi, și îmi cer scuze, încă o dată, tuturor pentru disconfortul cauzat.”

sursa: 1, 2

4 gânduri despre „Minchan din VRVR e criticat dur după ce vorbește despre o colegă de clasă ce făcea parte dintr-un grup + își cere scuze

 1. Morino

  Ce urât! Dar așa sunt oamenii, când nu le place ceva la ei, caută acel ceva la ceilalți oameni și îi jignesc. De exemplu, eu am un nas mare, sunt conștientă de asta și nu-mi place, așa că o să caut persoane care au și ele un nas mare și o să încep să spun: ,,Uite ce nas mare are! Arată foarte urât!”. Probabil el crede că nu are o înfățișare care să iasă în evidență, așa că încearcă să găsească asta și la alte persoane. Normal, nu toți oamenii fac asta, dar sunt foarte mulți care procedează așa și este foarte urât!

  Apreciază

  Răspunde
 2. ness Autor post

  înțeleg ca eu sunt fana lui, chiar port photocardul lui în carcasa telefonului meu, dar sunt un pic dezamăgită.
  ce a vrut el să spună e că celebritățile sunt și ei oameni, nu sunt super speciali, iar machiajul poate schimba complet înfățișarea cumva. aici sunt de acord.
  dar Hoyoung a tot încercat să-i spună că ea e un senior, deci trebuie să o adreseze cu „sunbaenim”. Minchan l-a ignorat. asta chiar e nepoliticos.

  el trebuie să înțeleagă că nu a fost corect, și ura din partea internauților e corectă în acest caz. având în vedere cât de important e pentru coreeni să fie politicoși, aici Minchan a fost nesăbuit.

  azi VERIVERY împlinește trei ani de la debut. felicitări.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: VERIVERY primește susținere de la fanii kpop după ce au văzut cât de trist a trecut transmisiunea live pentru a treia aniversare de la debut | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s