VERIVERY primește susținere de la fanii kpop după ce au văzut cât de trist a trecut transmisiunea live pentru a treia aniversare de la debut

VERIVERY a sărbătorit trei ani de la debut la doar câteva zile după ce Minchan și-a luat o controversă.

Pe data de 6 ianuarie, Minchan din VERIVERY a primit critici dure după ce, într-o transmisiune live, a vorbit nepoliticos despre o colegă de clasă, ce pe atunci făcea parte într-o trupă. La puțin timp după, idolul și-a cerut scuze pe Twitter pentru acțiunile lui și cuvintele necugetate.

Pe data de 9 ianuarie VERIVERY a sărbătorit a treia aniversare de la debut. În timp ce idolii s-au adunat să celebreze încă un an în cariera lor, ei totuși păreau solemni și calmi – bucuria lor dispărută fiind o consecință a controversei lui Minchan.

La doar cinci minute după începerea transmisiunii live, Minchan a prins ocazia să-și ceară scuze din nou. El s-a ridicat în picioare, s-a închinat în fața camerei și și-a cerut scuze, promițând fanilor Verrer că „așa ceva nu se va mai întâmpla”.

 

Tumblr: Image

Eventual, tensiunea s-a mai evaporat după ce VERIVERY au primit gustări și au trecut la alte teme de discuție. Dar chiar și așa, Minchan a rămas tăcut și precaut. Când imagini de la această transmisiune au început să circule în mediul online, fanii kpop s-au înduioșat și au oferit mesaje de susținere pentru grup.

Tumblr: Image

Pentru a felicita grupul pentru aniversarea lor, dar și menționând „importanța de a ierta”, fanii kpop/internauții au comentat la postările din mai multe comunități online, fiind de acord să accepte scuzele lui Minchan și să lase controversa să treacă.

  • „Minchan și-a cerut scuze imediat ȘI și-a cerut scuze din nou în timpul transmisiunii aniversare. Personal, consider că e mai mult decât destul. Nici nu sunt fanul trupei VERIVERY dar simt că nu are rost să cer mai multe de la el.”
  • „VERIVERY nu este grupul meu preferat și, să fiu sincer, nici nu-i cunosc prea bine. Dar și-a cerut scuze de două ori. E destul. Sper că nu va mai face aceeași greșeală. Îmi pare rău pentru el.”
  • „Fanii grupului VERIVERY trebuie să fie devastați… sunt sigur că Minchan și-a învățat lecția. Probabil că nu o să-și repete acțiunile.”
  • „Ei hai… a spus că-i pare rău! Lăsați-l să sărbătorească.”
  • *comentariu șters
  • „Îmi face inima să doară. Da, a făcut o greșeală și a spus niște cuvinte negândite. Dar nu știu dacă chiar trebuia criticat la nivelul la care a fost criticat. Ce a spus a fost urât dar și-a cerut scuze pentru cuvintele lui. Atunci asta e. Gata, sfârșitul, nu? Aceasta transmisiune aniversară trebuie să fie foarte importantă sentimental pentru grup și pentru fani. E groaznic că a fost să fie așa. La mulți ani.”
  • „Comparativ cu alte controverse… nu cred că chiar avea nevoie de atâta amploare. Adică, idolul și-a luat responsabilitatea pentru acțiunile sale și și-a cerut scuze. El face tot ce trebuie să repare ce a făcut. Deci de ce ura continuă? Sper că VERIVERY  va trece peste asta împreună și va avea parte de o aniversare plăcută. Ei au susținerea mea.”
  • „Încetați să criticați tipul, a spus că-i pare rău!

Ar fi timpul ca fanii kpop să nu mai fie atât de duri și doritori de a distruge un idol, cum credeți?

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s