11 debuturi ce ne-au captat atenția în anul 2021

11 Notable K-pop Group Debuts Witnessed In 2021

În fiecare an, industria kpop salută multe prea multe trupe noi de idoli, gata să cucerească valurile faimei și să demonstreze talentele pe care le au. Cu multe melodii ce prind interesul publicului și un fandom ce le ajută să creeze un nume, aceste trupe au demonstrat că merită să le ascultăm muzica.

Haideți să ne amintim ce trupe debutate în anul 2021 au cucerit publicul:


IVE

IVE este un grup din șase membre: Liz, Rei, Wonyoung, Yujin, Gaeul și Leeseo. Ele au debutat pe 1 decembrie cu albumul single „ELEVEN”, ele fiind așteptate de publicul larg după ce Wonyoung și Yujin și-au creat un nume ca membre IZ*ONE. Chiar dacă sunt idoli începători, ele au demonstrat că merg pe un drum cu flori luând primul trofeu la o emisiune muzicală la doar o săptămână de la debut!


MIRAE

Noul grup de băieți de la DSP Media a debutat pe 17 martie cu melodia „Killa”, și are șapte membri: Lien, Lee Junhyuk, Yoo Doohyun, Khael, Son Dong Pyo, Park Siyoung și Jang Yubin. Dong Pyo și Junhyuk sunt foști participanți la Produce X 101, iar Khael și Siyoung au participat la „Under Nineteen”. MIRAE a câștigat premiul Rookie Of The Year la Mnet Japan Fan Choice Awards. De asemenea, MIRAE pregătește o nouă revenire, grupul va reveni pe 12 ianuarie cu „Marvelous”.


Ciipher

Debutat de Rain însuși sub propria companie, Ciipher este un grup din 7 membri: Tan, Hwi, Hyunbin, Keita, Tag, Dohwan și Won. Ei au debutat pe 15 martie cu primul EP „I Like You” și a revenit după șase luni cu „Blind”. Mai mulți dintre ei au participat la emisiuni de supraviețuire, cum ar fi „NO:MERCY”, „Produce X 101”, „YG Treasure Box” și „Under Nineteen”. Ciipher a câștigat premiul Kpop Star Award la 2021 Korea Culture Entertainment Awards.


EPEX

EPEX (sau pe lung Eight Apex) a debutat pe 8 iunie cu melodia „Lock Down” și a revenit după patru luni cu „Do 4 Me”. În trupă sunt opt membri: Wish, Keum (Keum Dong Hyun), MU, A-Min, Baekseung, Ayden, Yewang și Jeff. Debutul a adus grupul premiul Cel Mai Bun Artist Nou la 2021 Korea Culture Entertainment Awards.


PURPLE KISS

RBW Entertainment a debutat PURPLE KISS în aceeași zi de 15 martie, iar în componența trupei au intrat șapte membre talentate și frumoase: Park Ji Eun, Na Go Eun, Dosie, Ireh, Chaein, Yuki și Swan. Ele au debutat cu melodia „PONZONA”, compusă de lidera trupei, și au mai avut lansări muzicale, ultima fiind o melodie de Crăciun numită „My My”. La moment, PURPLE KISS este nominalizată pentru premiul începătorilor la Golden Disc Awards și Seoul Music Awards.


OMEGA X

OMEGA X este un grup din 11 membri ce a debutat pe 30 iunie cu melodia „VAMOS”. Acest grup este unic, întrucât toți membrii au deja experiență de idol pentru că au debutat pentru prima dată în alte trupe. Idolii sunt Hangyeom, Jaehan, Hwichan, Sebin, Taedong, Xen, Jehyun, Kevin, Junghoon, Hyuk și Haechan. La două luni de la debut, OMEGA X a reușit să dubleze vânzările de albume din prima săptămână cu albumul single WHAT’S GOIN’ ON”. Cea mai recentă lansare a grupului a fost recent, pe 5 ianuarie, cu melodia „Love Me Like”.


LUMINOUS

LUMINOUS este un grup ce a debutat pe 9 septembrie și are patru membri: Steven, Suil, Youngbin și Woobin. Melodia de debut este piesa hardcore „RUN”. Youngbin și Steven sunt foști participanți la emisiunea „Produce X 101”. Având în vedere că grupul este abia debutat, desigur că idolii vor oferi mai multe în viitor, dar melodiile lor merită atenție, iar fanii deja așteaptă cu nerăbdare lansări noi.


JUST B

JUST B este un grup din șase membri (Geonu, Bain, Lim Jimin, JM, DY și Sangwoo), ce a debutat pe data de 30 iunie. Printre membri, Lim Jimin a participat în „The Fan”, iar Geonu și JM au apărut la „I-LAND”. Bain și DY au participat la „Under Nineteen”, iar DY a reușit să obțină un loc de debut în grupul proiect 1THE9. JUST B a debutat cu melodia „Damage”, produsă de Bang Yongguk, și albumul mini „Just Burn”. Grupul a avut o revenire în luna octombrie cu albumul single „Just Beat”.


HOT ISSUE

Creat de co-fondatorul agenției Cube Entertainment Hong Sueng Sung, HOT ISSUE este un grup din șapte membre ce a debutat pe 28 aprilie 2021. Membrele sunt Mayna, Nahyun, Hyeongshin, Dana, Yewon, Yebin și Dain. Mayna a participat la „Produce 101 China”, iar Hyeongshin și Dain au apărut la „CAP-TEEN”. Melodia de debut „GRATATA” a fost urmată la scurt timp de prima revenire cu „ICONS”.


Billlie

Trupa Billlie de la agenția Mystic Story a avut parte de debutul mult-așteptat pe 10 noiembrie, cu melodia „Ring X Ring”, o melodie captivantă cu o coregrafie energetică. Idolii ce fac parte din grup sunt Moon Sua (a participat la „Unpretty Rapstar” pe când era stagiară la YG Entertainment), Suhyeon (a apărut la „Produce 101” și „MIXNINE”, dar și în câteva drame, una din ele fiind „A-Teen”), Haram, Tsuki, Siyoon (a participat la „Kpop Star Season 5”), Haruna. Sheon s-a alăturat grupului în timpul promoțiilor cu melodia de debut, după ce a terminat pe poziția a 10-a la „Girls Planet 999”.


Xdinary Heroes

Adus în industria kpop de JYP Entertainment ca a doua bandă după DAY6, Xdinary Heroes a debutat pe 6 decembrie cu șase membri (Gunil, Jungsu, Gaon, O.de, Jun Han și Jooyeon). Melodia de debut „Happy Death Day”, pentru care Jungsu și Gaon au participat la scrierea versurilor, este o declarație fermă că vor trece aniversări pentru a ajunge la un nivel mai nou și sinistru. La doar o lună de la debut, grupul deja captează atenția datorită abilităților vocale și cele instrumentale.

Ce trupă v-a captat cel mai mult atenția? Urmăriți și alte trupe ce au debutat în 2021?

sursa

2 gânduri despre „11 debuturi ce ne-au captat atenția în anul 2021

  1. Coraline🥀

    xdinary heroes mi-a captat cel mai mult atentia. ii ador pe baietii astia super mult si sper ca vor scoate muzica noua cat de curand, poate un album intreg

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s