Iată care sunt cei 10 idoli k-pop nominalizați la „top 100 cei mai frumoși bărbați din 2021” de TC Candler

Fără îndoială că fiecare idol k-pop are un aspect unic și un șarm aparte care îi fac populari printre fani. Frumusețea e un lucru subiectiv și chiar pare imposibil să poziționezi pe locuri idolii masculini pentru că fiecare este frumos în felul său.

În fiecare an, TC Candler compune o listă cu top 100 cei mai frumoși bărbați din lume. Cum era de așteptat, un număr mare de idoli k-pop au fost incluși și ei pe această listă. Să aruncăm o privire la primii 10 idoli k-pop de pe listă:

10. Jin – locul 35

Este imposibil să ai o listă cu cei mai frumoși barbati din lume fara sa îl incluzi pe World Wide Handsome, Jin. De când a debutat, Jin a continuat să uimească fanii cu șarmul său și aspectul său neschimbător și tineresc, chiar dacă el este cel mai în vârstă din grup.

Cu succesul melodiei de ziua lui, Super Tuna , TC Candler a ales porecla perfectă: “Worldwide Tuna” , și e cu siguranță foarte amuzant! Chiar dacă a împlinit 30 de ani (după calculul sud-coreenilor), acesta a devenit și mai fermecător, imaginea sa fiind de necontestat.

9. Lay – locul 32

Lay din EXO a fost mereu unul din idolii de top din k-pop la capitolul aspect și mereu ales ca unul din cei mai frumoși bărbați din lume. Pe lângă faptul că e incredibil de chipeș, acesta nu încetează să ne uimească și cu talentele sale!

TC Candler a accentuati că are Un cromozom de distracție” deoarece pare ca ar fi fost născut să fie idol. Este imposibil să fi atât de talentat și frumos dacă n-ar fi fost menit să fie iubit de fanii din întreaga lume.

 8. Taeyong – locul 26

Liderul NCT, Taeyong, nu este numai un idol incredibil care îi ajută pe toți membri să-și arate talentele, dar este și foarte arătos. În special, fanii au observat trăsăturile sale deosebite care par dure la început, dar care sunt deținute de unul din cei mai grijulii și iubitori idoli k-pop.

După apariția sa la show-ul Mnet “ Street Woman Fighter”, el a fost numit drept “ Expertul Street Woman Fighter ”. De asemenea, este și multitalentat și continuă să devină tot mai bun, fiind astfel, idolul perfect.

Bang Chan – locul 24

Bang Chan este cunoscut ca fiind un idol multitalentat , dar care a atras atenția fanilor cu imaginea sa amețitoare și cu carisma sa uimitoare. În special, Bang Chan i-a adus pe fani în pragul nebuniei în timpul show-ului Mnet “Kingdom”, cu stiul său deosebit și mereu cu un pas înaintea modei.

Dacă Bang Chan chiar ar putea să ”topească fierul cu frumusețea sa”, chiar nu ne-ar surprinde, la cât de repede se poate transforma dintr-un idol adorabil, într-unul sexy. Fiind talentat, frumos,și carismatic, nu e nimic din care Bang Chan să nu poate face.

6. Wonho – loc 21

Deloc surprinzător, un idol care are dreptul să fie pe lista asta este Wonho. Bineînțeles, el este frumos și are un fizic ca al unui zeu grecesc. Însă nu imaginea sa și fizicul îl fac să fie frumos. El este, de asemenea, foarte talentat și are o personalitate iubitoare, care îl face să fie și mai mult atrăgător.

Chiar dacă cei de la TC Candler i-au spus “Rugându-se pentru brațe mai mari”, nu este nicio îndoială că mușchii săi au cucerit în totalitate fandomul. Cu un 2021 minunat, 2022 pare a fi chiar mai bun pentru Wonho!

  5. Ni-Ki – locul 18

Fiind cel mai tânăr membru de pe această listă, Ni-Ki a devenit foarte popular după debutul său în 2020. Cu toate că toți memebrii din ENHYPEN sunt arătoși, spritul său tânăr a atras atenția fanilor din întreaga lume, el fiind extrem de drăguț și sexy în același timp.

Se pare că i-a înnebunit și pe cei de la TC Candler, care au scris “Te rog, oprește-te. Nu mai putem”, utilizând versurile melodiei grupului, FEVER. Acum înțelegem de ce fanii îl iubesc!

 4. Jimin – locul 14

Mai mulți membri BTS și-au făcut apariția pe listă și Jimin nu este o excepție. Cu trăsăturile sale de prinț, Jimin are această eleganță pură, care atrage atenția publicului imediat. De asemenea, mai este și extrem de carismatic și talentat, ceea ce îl face și mai chipeș.

Cu subtitlul “Cu tendința de a arde”, care îl descrie perfect pe Jimin atunci când acesta e pe scenă. Deși mulți s-au așteptat ca Jimin să fie pe o poziție mai înaltă, acesta rămâne a fi unul dintre cei mai chipeși idoli pentru noi.

 3. Hyunjin – locul 12

Încă de când Stray Kids a debutat, Hyunjin a fost considerat unul din cei mai frumoși idoli k-pop. Împreună cu abilitățile sale de dans incredibile, acesta are o înfățișare de invidiat. Fie că are părul scurt sau lung, aspectul său ca de prinț este de ajuns să înnebunească pe oricine.

TC Candler l-a descris drept “Dependent de clorofilă”. Un joc de cuvinte care îl descrie perfect. Nu există nicio îndoială că fanii Stray Kids au nevoie de Hyunjin cum plantele au nevoie de clorofilă pentru fotosinteză.

2. Jungkook – locul 5

Se pare că nicio zi nu poate să treacă fără ca cineva să fie vrăjit de frumusețea lui Jungkook. Chiar dacă ese cel mai tânăr din grup, Jungkook este plin de carismă și trăsături cuceritoare.

Cu toate că el poate nu este “Cel mai bun yodeller” , așa cum au spus cei de la TC Candler, acesta, cu siguranță, e la un nivel superior și nu este degeaba “Golden Maknae”. Jungkook este definiția frumuseții și își merită din plin locul pe listă.

  1. V – locul 3

Cel mai înalt loc de pe listă dintre idolii k-pop este ocupat de V! Nu este nicio îndoială că V este unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume și este greu să contrazici acest fapt. Deși imaginea sa pare prea perfectă, personalitatea și șarmul unic îl fac chiar mai atractiv.

Trebuie să fie o combinație a genelor familiale și personaliatea lui V care îl fac unul dintre cei mai atractivi bărbați din lume, deci cuvintele “Îi datorează totul mamei sale” se potrivesc perfect. Fiind câștigătorul din 2017, fără îndoială că V va continua să crească și să aibă un loc mai înalt cu imaginea sa amețitoare.

Mai jos aveți videoclipul:

sursa:koreaboo

Un gând despre „Iată care sunt cei 10 idoli k-pop nominalizați la „top 100 cei mai frumoși bărbați din 2021” de TC Candler

  1. mariagrafu

    Când am văzut topul am rămas puțin șocată … Însă mă bucur că oamenii au început să agreeze din ce in ce mai mult așa zisa ,, rasa galbena ” ( nu este o jignire, ci așa le spun oamenii care nu au ajuns să cunoască pe Asiatici )… Îmi place că Jin nu este absolut deloc schimbat inca de la debut, iar personalitatea lui a rămas exact aceeași.
    As mai fi adăugat poate in top câțiva idoli din generația a 4a … Însă mă bucur că Ni-ki a cucerit lumea 👏🏻👏🏻💝

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s