Internauții coreeni descoperă că So Yeon din emisiunea ”Single’s Inferno”, a fost în trecut un idol k-pop!

Internauții coreeni nu le vine să creadă că în trecut, Kang So Yeon, a făcut parte dintr-o trupă k-pop.

În ultimul timp, publicul din toată lumea a devenit obsedat de proiectele coreene, mai ales după succesul serialului ”Squid Game” de pe Netflix, în anul 2021. Iată că zilele astea, o nouă emisiune coreeană face furori pe internet și atrage atenția în întreaga lume. Este vorba de show-ul ”Single’s Inferno”.

Acest show are un concept similar cu emisiunile occidentale, cum ar fi Love Island. Emisiunea urmărește 12 participanți atrăgători, singuri, care încearcă să caute dragoste. Singura diferență din emisiunea coreeană este că participanții se află pe o insulă izolată de lumea reală, numită Infern.

De la început, participanții au furat toate privirile, mai ales Kang So Yeon. De îndată ce a apărut în emisiune, internetul a luat-o razna dezvăluind că este o fire atrăgătoare, că are o personalitate grijulie și îi place să fie să unică.

În emisiune, Kang So Yeon a dezvăluit că este o persoană atletică și că este demnă de a fi numită CEO-ul companiei HITFIT BOXING. De asemenea, a mai declarat că practică foarte multe sporturi.

Cu toate acestea, sportul nu este singurul lucru la care So Yeon excelează și pare să fie o persoană talentată în orice domeniu. Un utilizator de pe TikTok, a găsit recent un videoclip care a șocat internauții, deoarece s-a aflat că So Yeon a fost un idol k-pop! Aceasta a făcut parte dintr-un grup mixt numit WE, care a debutat în 2012 și a promovat sub numele de Rosie.

Iată mai jos videoclip în care a debutat ca idol:

Sursa: koreaboo.com

Un gând despre „Internauții coreeni descoperă că So Yeon din emisiunea ”Single’s Inferno”, a fost în trecut un idol k-pop!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s