Oh Young Soo din “Squid Game”, primul coreean care câștigă premiul pentru cel mai bun rol secundar la Golden Globes

news-thumbnailOh Young Soo a devenit primul actor coreean care a fost premiat individual la Golden Globes!

Pe 10 ianuarie (ora Coreei de Sud), „Golden Globe Awards” a anunțat oficial că actorul veteran a câștigat premiul „Cel mai bun actor în rol secundar într-un serial de televiziune” pentru rolul său din „Squid Game” de la Netflix. Premierea a avut loc în Los Angeles în mod privat, fără să fie difuzată live.

Oh Yeongsu a jucat rolul lui Oh Ilnam, sau mai bine cunoscut drept „plater #001″ în serie. Actorul a primit multă dragoste de la fanii din întreaga lume pentru interpretarea sa uimitoare.

Oh Yeongsu a devenit oficial primul actor coreean din istoria Globurilor de Aur care a câștigat un premiu.

Prin intermediul Netflix, Oh Young Soo a declarat: „După ce am auzit vestea premiului, mi-am spus, pentru prima dată în viața mea, „Sunt un tip decent”. El a continuat: „Acum, nu mai suntem „noi în lume”, ci e „lumea din noi.” În timp ce îmbrățișez parfumul culturii noastre și în timp ce îmbrățișez dragostea pentru familia mea adânc în inima mea, le mulțumesc tuturor. in lume. Sper că toți trăiți vieți frumoase. Mulțumesc.”

„Squid Game” a fost nominalizat și pentru cel mai bun serial de televiziune – dramă, în timp ce Lee Jung Jae a fost nominalizat pentru cea mai bună interpretare a unui actor într-un serial de televiziune – dramă.

Din cauza boicotării Globurilor de Aur de către Hollywood pentru acuzații de corupție și lipsă de diversitate în rândul membrilor Asociației Presei Străine de la Hollywood (HFPA), care este formată din jurnaliști de film străini din diverse țări și care au ales nominalizații și câștigătorii, anul acesta, Globurile de Aur nu au fost difuzate la televizor sau transmise online. Ceremonia de decernare a premiilor s-a desfășurat fără audiență, iar câștigătorii au fost anunțați pe pagina oficială a Globurilor de Aur și pe conturile de socializare.

Surse: gstarlive, soompi

Un gând despre „Oh Young Soo din “Squid Game”, primul coreean care câștigă premiul pentru cel mai bun rol secundar la Golden Globes

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s