[CCC] Actrița din „Snowdrop” Kim Mi Soo a încetat din viață la vârsta de 31 de ani + apar zvonuri despre moartea ei subită

Articol: [Exclusiv]: Kim Mi Soo moare subit la vârsta de 31 de ani.

Sursa: OSEN

Actrița din „Snowdrop” Kim Mi-soo (31 de ani) a murit.

Pe 5 ianuarie, agenția ei Landscape Entertainment a declarat: „Astăzi, oferim cea mai tragică și sfâșietoare știre. Kim Mi-soo a părăsit această lume brusc în data de 5. Familia ei a căzut într-o durere profundă după ce a auzit vestea morții ei subite. . Vă rugăm să vă abțineți de la a raporta zvonuri și rapoarte speculative, astfel încât familia îndoliată care este în stare de șoc să se poată despărți de ea cu respect. Înmormântarea va avea loc în mod privat și în liniște, conform dorințelor familiei îndoliate. A fost pregătită o sală mortuară la Sala de înmormântare Taereungseong”.

Kim Mi So apare în prezent pe JTBC „Snowdrop” în rolul personajului „Yeo Jung-min”, o colegă de cameră și prietenă apropiată a protagonistei feminine Eun Young-ro (Jisoo din BLACKPINK).

Născută în 1992, Kim Mi Soo și-a făcut debutul în filmul Lipstick Revolution (2018). Au urmat Memories (2019), The World of Light (2019). De asemenea, ea a apărut în drame, printre care The Nurse Files de la Netflix, One Night de la KBS2, Hi Bye, Mama de la tvN și altele.

[+527, -173] S-a vaccinat și a murit?
[+384, -3] Să se odihnească în pace.
[+150, -63] Se pare că a fost un efect secundar al vaccinului.
[+98, -9] Ah, e păcat la o vârstă atât de fragedă..
[+94, -45] De ce ar muri dintr-o dată o femeie de 30 de ani? Cel mai probabil, sunt efectele secundare ale vaccinului, deoarece nu a fost un accident de mașină sau vreo boală cronică.
[+44, -5] Nu au spus cei de stânga  că urăsc Snowdrop ? Cum anume a denigrat drama democrația?
[+42, -13] O actriță de 30 de ani care tocmai a terminat de filmat o dramă și încântată de un viitor strălucit, a murit brusc? Este clar că s-a întâmplat ceva rău după ce s-a vaccinat…
[+29, -3] Vă rugăm să explicați clar dacă a fost un efect secundar al vaccinului.
[+28, -3] De ce să scrii un articol despre moartea ei, dar să nu includă cum a murit?
[+27, -7] Se pare că a fost vaccinul…
[+19, -6] A murit în timp ce își filma drama și nu este o sinucidere sau un accident? Este clar că a fost un efect secundar al vaccinului, de aceea nu dezvăluie cauza morții.

 

Sursa

4 gânduri despre „[CCC] Actrița din „Snowdrop” Kim Mi Soo a încetat din viață la vârsta de 31 de ani + apar zvonuri despre moartea ei subită

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s