“Rookie Cops” lansează un poster care transmite energie pozitivă în care apar Kang Daniel, Chae Soo Bin + alții

Kang Daniel, Chae Soo Bin, And More Are Full Of Energy In Group Poster For Upcoming Drama “Rookie Cops”

Noul serial original Disney+ „Rookie Cops” a lansat un nou poster de grup!

Serialul spune povestea unui grup de studenți care intră la academia de poliție pentru a-și realiza visul de a deveni polițiști. Distribuția îi include pe Kang Daniel, Chae Soo Bin, Lee Shin Young, Park Yoo Na, Park Seong Jun, Min Dohee, Kim Woo Seok și Cheon Young Min. Această nouă dramă polițistă va spune poveștile amuzante și revigorante celor opt studenți ai academiei de poliție și viața lor incitantă în campus.

Kang Daniel preia rolul lui Wi Seung Hyun, un boboc de top care merge la Universitatea Națională de Poliție din Coreea, iar Chae Soo Bin o joacă pe Go Eun Gang, studenta problematică care se înscrie la universitatea de poliție pentru a-și urmări dragostea unilaterală. Lee Shin Young îl va juca pe Kim Tak, un fost sportiv național adolescent de judo care devine boboc la universitatea de poliție, în timp ce Park Yoo Na va prelua rolul lui Ki Han Na, o boboacă necruțătoare care vrea să fie tot timpul pe locul 1.

Park Sung Joon va fi Yoo Dae Il, care este un fan al dramelor polițiste, iar Min Dohee va fi Woo Joo Young, care a absolvit un liceu de științe și visează să devină specialist criminalist. Kim Woo Seok îl va interpreta pe Seo Beom Joo, căruia îi place să planifice totul perfect și are abilități de dans neașteptate, în timp ce Cheon Young Min va fi o tânără  ulzzang Shin Ah Ri.

Textul posterului zâmbitor spune: „A fost mai cald decât orice altceva și a fost mai fierbinte decât oricine altcineva”.

Producătorii dramei au comentat: „Chimia actorilor care i-au creat pe cei opt tineri cu stiluri proprii este perfectă. Provocările plăcute și durerile crescânde ale tinerilor care trăiesc împreună și își împlinesc visurile la Universitatea Națională de Poliție și  polițiștii aspiranți care se află la începutul vieții vor aduce râsete, empatie și emoție.”

“Rookie Cops” are premiera pe 26 ianuarie.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s