Webdrama BL „I Want To Bite You” confirmă data premierei + poze

„I Want To Bite You” sau „Kissable Lips” este o webdrama -proiect specială, cu o poveste jucată de către actori și foști idoli vizuali.
Compania de producție a anunțat pe 11 ianuarie că drama web BL „I want to bite”, co-produsă de Moving Pictures Company și Korea Institute of Media, va fi difuzată de pe 3 februarie.

„I Want to Bite You” este o dramă romantică de campus despre un vampir Jun-ho (Kim Ji Woong), care este pe drumul spre dispariție, și Min-hyeon, un tip cu sânge pur (Yoon Seo Bin, fostul concurent de la show-ul  „Produce X 101”).

Al treilea rol principal îl are Moon Ji Hoo , fost membru al trupei A-JAX.

Jun-ho este un vampir care vrea să devină om și să moară în mod normal, iar el caută un om cu sânge pur pentru a bea sânge pur, singura modalitate de a deveni om. Pe de altă parte, Min-hyeon, ca om cu sânge pur, a fost însărcinat să scape de vampirii care încercau să-i facă rău.

Hae-soo (Moon Ji-hoo) apare ca un personaj care captează inima lui Jun-ho, care tremură când îl vede pe Min-hyun. Hae-soo este un alt vampir care este vechiul prieten al lui Jun-ho și știe totul despre trauma lui Jun-ho. El începe să-l amenințe pe Min-hyun că îl va proteja pe Jun-ho.

Așteptările sunt mari cu privire la cum va începe dragostea lor într-o situație contradictorie în care eroii trebuie să sacrifice viața celuilalt pentru a supraviețui.

„Want to Bite” este prima lucrare creată de Moving Pictures Company în colaborare cu Korea Institute of Media and Film și din acest motiv atmosfera unui campus universitar real poate fi simțită, scenele de la facultate fiind filmate chiar la Korea Institute of Media.

De asemenea, a fost anunțat că e studenții de la Universitatea Media și Film din Coreea au participat direct la procesul de producție și filmare, folosibnd idei proaspete și multă sensibilitate specifică tinerilor artiști.

 

Sursa 1

Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s