HYBE oferă detalii despre webtoon-urile și poveștile web cu BTS, TXT și ENHYPEN

HYBE Shares Details On Webtoons And Web Novels Starring BTS, TXT, And ENHYPEN

Când vor fi lansate webtoon-urile și poveștile pe web cu BTS, TXT, și ENHYPEN, și despre ce anume este vorba? Aflați puțin mai jos.

La începutul lunii noiembrie, HYBE și-a dezvăluit planurile de a iniția afaceri folosind propriile povești originale, reprezentând o nouă formă de proprietate intelectuală (PI) deținută de companie. Poveștile originale ale HYBE vor prezenta conținut variat, cum ar fi webtoon-uri și romane web, bazate pe PI-urile unice ale poveștilor dezvoltate de HYBE.

Cele trei povești originale lansate vor fi „7FATES: CHAKHO” cu BTS, „THE STAR SEEKERS” cu TXT și „DARK MOON” cu ENHYPEN. Artiștii vor portretiza și vor aduce la viață personajele din Poveștile originale. Cele trei povești originale vor fi lansate prin serviciul global Naver Webtoon în perioada 15-17 ianuarie.

„7FATES: CHAKO” va fi lansat pe 15 ianuarie și este o fantezie urbană plasată într-un oraș din viitorul apropiat. Povestea este inspirată de ofițerii de vânătoare de tigri din dinastia Joseon numiți chakhogapsa și este reinterpretarea de către HYBE a poveștii populare a ursului și tigrului, precum și a poveștii tradiționael coreene despre tigri. „7FATES: CHAKO” va înfățișa șapte băieți care sunt legați de soartă în timp ce depășesc greutățile împreună și se maturizează în acest proces. Cu destinele lor profund împletite cu tigrul, cei șapte membri creează o echipă de vânătoare de tigri numită Chakho și se confruntă împreună cu lumea haotică.

Din 8 ianuarie, conturile oficiale de pe rețelele de socializare ale poveștii au lansat fotografiile individuale ale personajelor și videoclipurile teaser ale membrilor BTS pentru a le prezenta personajele. Suga îl înfățișează pe Cein, care are un trecut tragic de a fi aproape mâncat de un tigru, V îl joacă pe Jooan, care se îndrăgostește de un tigru, J-Hope va fi   Hosu, care a fost răpit de un tigru, Jin îl joacă pe Hwan, un arcaș obișnuitcare își pierde familia din cauza unui tigru, RM este Do Geon, un expert în crime care a avut o viață dificilă, Jimin îl joacă pe Haru, o stâncă care a păzit poarta către lumea tigrilor și devine om, iar Jungkook îl interpretează pe Zeha, un personaj jumătate uman și jumătate tigru.

 Puteți urmări mai jos teaserul “7FATES: CHAKHO” :

Pe 16 ianuarie, HYBE va lansa povestea de colaborare „DARK MOON: THE BLOOD ALTAR” cu ENHYPEN. Povestea va  începe cu o fată specială care apare în fața a șapte vampiri care au amintirile pecetluite. Povestea fantastică este plasată în diferite medii, de la un vechi regat magic până la o școală privată modernă. „DARK MOON: THE BLOOD ALTAR” a crescut așteptarea pentru conceptul său de fantezie școlară cu o fotografie teaser a lui ENHYPEN în uniforma de liceu, precum și fotografii care prezintă academia pe contul de Instagram oficial al poveștii.

În cele din urmă, povestea de colaborare a lui TXT „THE STAR SEEKERS” va fi lansată pe 17 ianuarie. Povestea fantezie este despre cinci băieți idoli magici K-pop care trăiesc într-o lume în care magia și realitatea coexistă. După ce își dau seama că au puteri magice, ei luptă împotriva secretului care ar putea duce la căderea lumii. O parte a poveștii pentru „THE STAR SEEKERS” a fost deja previzualizată prin animația „The Doom’s Night” și cartea pop-up „The Tale of the Magic Island”, iar povestea completă va fi dezvăluită prin noul webtoon și roman web.

Puteți urmări teaserul poveștii puțin mai jos:

Webtoon-urile și poveștile web pentru Poveștile originale ale HYBE vor fi disponibile în 10 limbi diferite, cu încărcări săptămânale. Consultați conturile oficiale de Twitter pentru „7FATES: CHAKHO” aici, „DARK MOON: THE BLOOD ALTAR” aici și „THE SEEKERS” aici.

 

Sursa

Un gând despre „HYBE oferă detalii despre webtoon-urile și poveștile web cu BTS, TXT și ENHYPEN

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s