KBS amână difuzarea K-Dramei „Dear.M” pentru o perioadă „nedeterminată” în urma controversei legate de Park Hye Soo

‘Dear. M’ Premiere Date Postponed Due to Park Hye Soo’s Ongoing School Bullying Controversy

După ce Park Hye Soo a fost implicată în controverse în 2021, K-drama „Dear.M” este amânată „pentru o perioadă nedeterminată”, după cum a menționat KBS. În serial joacă și Jaehyun din NCT.

Într-un reportaj de la Star News, se anunță că postul tv KBS continuă să suspende difuzarea serialului de dragoste pentru tineri.

Un reprezentant de la KBS a explicat că este dificil să reprogrameze serialul în condițiile în care controversa legată de actrița principală este încă în desfășurare și că se va aștepta ca investigația să se finalizeze înainte de a stabili un program pentru data difuzării K-dramei: „Deocamdată se pare că programarea va fi dificilă în prima jumătate a acestui an. Cred că vom putea discuta despre serial abia după ce vor ieși rezultatele anchetei poliției.”

Astfel, KBS a decis să „amâne difuzarere „Dear. M” pe perioadă nedeterminată”.

Inițial, serialul romantic pentru tineri trebuia să fie lansat pe 26 februarie 2021, dar a fost amânat după ce starul principal Park Hye Soo a fost acuzat de violență în școală. Actrița a fost criticată online pentru că a fost autoarea unor acte de agresiune școlară. Acuzatoarea ei a scris în postarea inițială că o celebritate feminină, o „actriță populară care are o imagine pură”, a agresat-o fizic la școală.

Vedeta din „Introverted Boss” și agenția ei, Studio Santa Claus Entertainment, au negat imediat acuzațiile și au spus că intenționează să ia măsuri legale împotriva comentatorilor rău intenționați care au răspândit „speculații fără temei și critici” la adresa lor Park Hye Soo.

Mai mult, aceștia au confirmat că postarea conține „informații false menite să calomnieze cu rele intenții” actrița.

Vedeta sud-coreeană a răspuns cu curaj acuzațiilor și a distribuit o notă pe care a postat-o ​​pe Instagram. Ea a negat acuzațiile și a spus că ea însăși a fost victimă a agresiunii școlare.  Park Hye Soo a povestit că devenit o țintă a hărțuirii după ce s-a mutat într-un alt cartier în clasa a opta: „Pentru că eram cu un an mai în vârstă decât colegii mei de școală și pentru că am studiat în SUA, au început să se răspândească zvonuri rău intenționate despre mine”, a spus ea, adăugând că obișnuia să primească „mesaje obscene și comentarii de hărțuire sexuală în fiecare dimineață”.

Din cauza întârzierii difuzării „Dear.M”, serialul bazat pe webtoon „Imitation” cu Jeong Ji So, Lee Jun Young și alții a fost difuzat pentru a umple intervalul de timp alocat inițial pentru K-Drama lui Park Hye Soo.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s