Park Min Young și Song Kang sugerează povestea lor de dragoste în „Weather People: The Cruelty of Office Romance”

Image

Cu săptămâni înainte de difuzarea programată, JTBC a lansat un alt teaser „Weather People: The Cruelty of Office Romance” care sugerează povestea de dragoste a colegilor de birou interpretați de Park Min Young și Song Kang.

În primul videoclip, angajații de la Administrația Meteorologică muncesc cu foc pentru a afla prognoza meteo exactă.  Lee Shi Woo (Song Kang) se ceartă cu unul dintre colegii săi, care îi vede mereu defectele la lucru. Specialistul meteo local Shin Seok Ho (Moon Tae Yu) și Oh Myung Joo (Yoon Sa Bong), un ofițer de analiză, se zbat și sunt sub presiune mare din partea șefilor lor, care continuă să le ordoneze să lucreze.

Între timp, Jin Ha Kyung (Park Min Young) îi spune echipei sale că, oricât de imprevizibilă ar fi vremea, misiunea lor este să facă pronosticuri cu date mai precise.

Teaserul a arătat, de asemenea, modul în care vremea este determinată prin evaluarea adecvată și utilizarea diferitelor echipamente. După ce au obținut rezultatul cu precizie, Ha Kyung le zâmbește colegilor săi.

În al doilea teaser, Jin Ha Kyung monitorizează îndeaproape vremea și descoperă că ar putea apărea o problemă, așa că îl caută pe Lee Shi Woo și îi cere sfaturi. În timpul nopții, în timp ce lucrează cu documentele ei, Shi Woo îi aruncă o privire lui Ha Kyung și îi place să observe cum lucrează din greu la locul de muncă.

În următoarea scenă, Shi Woo o îmbrățișează  pe Ha Kyung când nimeni nu este prezent în jurul lor în birou. El și-a ajutat și colegul să iasă dintr-o situație incomodă dintr-un restaurant.

În timp ce mergeau la biroul lor cu mașina, unul dintre colegii lor seniori îi vede împreună într-o mașină și bănuiește relația lor. Cu toate acestea, cei doi susțin că sunt doar simpli colegi.

Echipa de producție a spus că este încrezătoare că povestea „Weather People: The Cruelty of Office Romance” va atinge inimile spectatorilor. Reprezentantul oficial a adăugat că telespectatorii ar trebui să anticipeze personajele  lui Song Kang și Park Min Young din dramă.

Drama va fi lansată în februarie 2022.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s