Choi Jong Hoon, ex- FT Island, după ce a fost eliberat din închisoare: “Sunt și eu traumatizat”

Ce face Choi Jong Hoon după ce a fost eliberat din închisoare? The Fact a lansat o filmare a fostului membru FT Island, care ca mers la biserică, iar clipul a ajuns imediat pe prima pagină a știrilor.

În dimineața zilei de 12 ianuarie, The Fact a raportat despre situația actuală a lui Choi Jong Hoon, fost membru al FT Island, după ce a ieșit din închisoare. Informațiile recente despre situația sa actuală au fost distribuite prin intermediul principalelor ziare, pe YouTube etc.

Potrivit raportului, pe 12 decembrie Choi Jong Hoon și mama lui au mers la o biserică din Gangdong-gu, Seul. S-a anunțat și că cei doi trăiesc o viață religioasă. Când a fost întrebat despre planurile sale, situația actuală și posibilitatea de a reveni în industria divertismentului, el a dat doar răspunsuri de genul „Nu am nimic de spus”.

Apoi, când Choi Jong Hoon a fost întrebat: „Știu că au trecut aproximativ două luni de când ai fost eliberat din închisoare, ce mai faci?” el a întrebat la rândul său: „De ce faci asta?” evident uluit de întrebare.: „De unde ați știut?”

Choi Jong-hoon a întrebat, de asemenea, cum a venit reporterul la acea biserică, spunând: „De unde ai știut? Cine ți-a spus despre informațiile mele? Oamenii din această biserică îmi dau informațiile astfel?” a mai spus.

Apoi a întrebat: „Și eu am traume grave și sunt în șoc. Ce ar trebui să spun dacă împingi reportofonul așa?” În plus, a reacționcat când a văzut camera care îl filma: „Ce faci?”

Mama, care a apărut în filmarea lui Choi Jong Hoon, a spus: „De ce îi faceți asta unui copil care vrea să trăiască în credință? Pe măsură ce timpul trece, Dumnezeu va avea grijă de toate”, cu un ton ridicat.

Choi Jong Hoon a fost acuzat că a participat la viol în grup și la filmarea ilegală a unor femei în Hongcheon, Gangwon-do în ianuarie 2016 și Daegu în martie 2016. În așa-numitul „ grup de pe chat al lui Jung Joon-Young” nu au fost doar Choi Jong Hoon și Jung Jun Young, ci și Kim, fost colaborator al Burning Sun, Kwon, un angajat de birou și Heo, un fost angajat al unei agenții de divertisment.

Choi Jong Hoon a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru viol special. Cu toate acestea, el a făcut apel, susținând că sentința a fost excesivă.

La procesul de apel care a urmat, instanța l-a condamnat pe Choi Jong Hoon la doi ani și șase luni de închisoare, invocând acordul victimei. În plus, au fost adăugate ordine să urmeze un program de tratament pentru violență sexuală timp de 80 de ore și i s-a limitat dreptul la angajare în organizațiile legate de copii și tineri și în instituțiile de asistență socială pentru persoanele cu dizabilități timp de trei ani. El a fost eliberat din închisoare pe 8 noiembrie anul trecut.

De la eliberarea sa din închisoare în noiembrie 2021, Choi Jong Hoon a fost nevăzut și a stat în afara reflectoarelor – până acum. Puteți viziona întregul videoclip al lui The Fact cu fostul idol și mama lui mai jos.


Surse: koreaboo, ewsdirectory3.com,kbizoom.com

3 gânduri despre „Choi Jong Hoon, ex- FT Island, după ce a fost eliberat din închisoare: “Sunt și eu traumatizat”

  1. Morino

    Ce om enervant! După tot ce a făcut, nu se simte deloc vina în tonul lui, vorbește de parcă el ar fi victima. Auzi, cică e traumatizat! Dacă el e traumatizat, atunci victimele cum mai sunt? Și ce face la biserică? Gata, acum se dă pe religie? Crede că dacă merge la biserică, gata, toate păcatele se șterg? Și din câte se vede, nici nu are atâta încredere în biserică ,,Oamenii din această biserică îmi dau informațiile astfel?”. Și mama lui e fenomenală, cum intervine ea repede. „De ce îi faceți asta unui copil care vrea să trăiască în credință? Pe măsură ce timpul trece, Dumnezeu va avea grijă de toate” De ce anume să aibă grijă? Dar ce, copilul ei a fost nedreptățit cumva? I s-a mai și redus pedeapsa! Înțeleg, e mamă, dar dacă era copilul meu, eu îi dădeam un șut în fund, să se ducă unde vrea, dar să nu mai calce pe la mine!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s