Dualitatea lui Wonho pe Instagram

Cu  2,5 milioane de urmăritori pe Instagram, Wonho folosește contul său ca un jurnal personal, dar postările lui nu lasă indiferent pe nimeni, acesta „hrănind” setea publicului cu tot ce are nevoie.

Wonho este recunoscut pe bună dreptate la nivel global ca unul dintre cei mai tari idoli K-Pop, cu proporțiile corpului asemănătoare unui zeu grec, vizualul uimitor și personalitatea sa  strălucitoare și iubitoare. Corpul său este adesea văzut ca o inspirație pentru mulți, iar imaginile lui sunt probabil agățate într-o sală de sport undeva pentru a ridica moralul oamenilor care se antrenează.

Contul de Instagram al său este adesea un loc  de hrănit cu o doză zilnică de idol, atunci când, ca mulți alți idoli, el folosește aplicația pentru a împărtăși constant actualizări ale vieții sale, de la antrenamente la imagini din culise, mese delicioase și băuturi cu cafea, locuri de vacanță uimitoare și o poză sau două fără cămașă.

Wonho nu este faimos doar pentru fizicul său incredibil, ci și pentru că are și o latură foarte moale, asemănătoare unui urs de pluș, pe care o împărtășește des, ceea ce este la fel de captivant și încântător de observat.

Contul său de Instagram este reprezentarea adevărată a dualității sale magistrale, deoarece într-o postare, el poate arăta ca un „băiat drăguț prietenos din vecini cu material de iubit” și în următoarea postare, veți avea parte de un tip „fierbinte, senzual, care tachinează cu trupul său musculos, de om puternic”, foarte atrăgător și captivant.

Mulți fani și spectatori consideră acest amestec de conținut interesant și incitant, deoarece adesea idolul știe ce le place fanilor săi și este gata să livreze în consecință.

Iată câteva dintre imaginile de pe pagina lui care ne demonstrează punctul nostru de vedere.

Vreți și mai multe poze? Puteți accesa contul lui Wonho dacă dați click aici

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s