Brave Entertainment și Samuel ajung la un acord amiabil asupra contractului său

Brave Entertainment And Samuel Reach An Amicable Agreement Over His Contract

Agenția Brave Entertainment și Samuel au soluționat problema cu privire la contractul lui Samuel.

În 2019, Samuel a depus o plângere legală împotriva Brave Entertainment după ce a încercat fără succes să-și rezilieze contractul cu agenția, detaliind problemele specifice care au condus la o încălcare a încrederii în agenția sa.

Pe 17 noiembrie, Tribunalul Districtual Central din Seul a decis în favoarea reclamantului, Samuel, și a respins cererea de despăgubire înaintată de Brave Entertainment pentru daune de 1 miliard de woni (aproximativ 846 380 USD). Ca răspuns, Brave Entertainment a lansat o declarație în care își împărtășea planurile de a depune recurs.

Cu toate acestea, pe 13 ianuarie, Brave Entertainment a anunțat că nu vor mai depune contestație din moment ce au ajuns la o înțelegere amiabilă cu Samuel.

Mai jos este declarația completă a agenției:

Bună, acesta este Brave Entertainment.

În noiembrie, ne-am exprimat regretul pentru judecarea primului proces al contractului exclusiv cu Samuel și ne-am exprimat intenția de a face recurs.

Cu toate acestea, după ce am vorbit mult timp cu Samuel, am decis să punem capăt neînțelegerilor și să ajungem la o înțelegere pe cale amiabilă.

Samuel și Brave Entertainment se vor sprijini reciproc în acțiunile viitoare.

Samuel a distribuit la rândul său o postare pe contul său oficial de Instagram:

Ultimii trei ani de proceduri judiciare au fost dificili, dar a fost o perioadă în care am putut să mă gândesc și să învăț multe. Vreau să-mi exprim cea mai profundă recunoștință față de Garnet (nume fandom) și tuturor celor care nu m-au uitat și m-au așteptat în această lungă pauză!

Acum, vă cer sprijinul pe măsură ce mă întorc ca adult și voi face tot posibilul cu gândul de a porni din nou de la început, fără a-mi pierde intenția inițială. Visez la ziua în care voi putea în curând să vă întâmpin cu cântece bune și evoluții grozave și mă bucur să pot împărtăși măcar vești ca aceasta.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s