Membrii ENHYPEN discută despre noul an, farmecul trupei și altele

ENHYPEN Talks About What They Look Forward To In The New Year, Their Hidden Charms, And More

Băieții din ENHYPEN au participat la un pictorial realizat de revista @star1!

După ce s-au întâlnit pentru prima oară în cadrul emisiunii „I-LAND”, membrii grupului ENHYPEN au atins un an de la debut, ajungând să formeze una dintre cele mai cunoscute trupe la nivel global, ocupând locul 11 în celebrul Top 200 de albume de la Billboard.

Încă de la debutul cu primul mini-album „BORDER: DAY ONE”, popularitatea grupului a crescut în mod considerabil. Cu ajutorul celui de-al doilea mini-album „BORDER : CARNIVAL”, membrii au reușit să încorporeze emoțiile lor puternice în versurile melodiei de titlu „Drunk-Dazed”. După lansarea albumului „DIMENSION : DILEMMA”, au fost numiți grup care vine milioane.

În cadrul interviului, membrii și-au exprimat entuziasmul cu privire la viitorul lor. Jungwon a spus: „Nu mă așteptam ca timpul să treacă atât de repede. Anul a trecut foarte repede, iar acest gând mă face să mă simt entuziasmat, dar și speriat. De aceea am putut să mă gândesc mai profund la ultimul an petrecut împreună.”

Jay a continuat: „Recent am avut o întâlnire cu fanii. Ei au vorbit mult despre prima noastră aniversare de la debut și am fost recunoscători că am putut petrece prima noastră aniversare în mod semnificativ alături de fanii noștri.” Jake a spus: „Am lansat o mulțime de albume în ultimul an și ne-am dezvoltat mult. Desigur, mai avem multe de arătat publicului. Vreau să petrec mult timp cu ENGENE în viitor!”

Când a fost întrebat despre elementele misterioase ascunde în videoclipul piesei „Tamed-Dashed”, Ni-Ki a spus: „Am avut o mulțime de concepte întunecate în videoclipurile precedente. În acest album, am încercat să portretizăm imaginea unei brize de sfârșit de vară, care este răcoritoare. Am exersat mult și expresiile faciale vesele.”

Conectând elementele cu dilema din spatele videoclipului, Sunghoon a spus: „Sunt prins într-o dilemă de fiecare dată. Lucruri de genul, dacă ar trebui să mănânc friptură sau paste sau dacă ar trebui să-mi cumpăr o haină maro sau o haină neagră. Sunt blocat într-o dilemă despre aceste lucruri mărunte toată ziua. Cer părerile membrilor mei pentru a ieși din dilemă. Când trebuie să înfrunt o problemă serioasă, mă gândesc mult la idolii mei favoriți și cine sunt eu ca persoană, în afara scenei.”

Vorbind despre punctele forte ale grupului, Jake a mărturisit: „Cred că cel mai bun punct forte este faptul că ENHYPEN este un grup global, iar membrii provin din diferite țări, fiind capabili să vorbească limba engleză și japoneză. Avem, de asemenea, o chimie grozavă și suntem cu toții ambițioși și pasionați când vine vorba de a fi pe scenă.” Sunno a adăugat zâmbind: „Nu numai că suntem talentați la cântat și dansat, dar arătăm și cu toții grozav! Cu toții suntem membrii vizuali!”

Heeseung a continuat: „Cred că liniile noastre melodice sunt unice. Conceptele noastre pot fi interpretate în moduri diferite, așa că eu cred că aceasta este o componentă distractivă pe care o avem.”

Membrii și-au dezvăluit, de asemenea, farmecele ascunse ale celuilalt. Sunno a spus: „Cred că Jake transmite energia unui licean, deoarece el este din Australia, dar eu nu cred că această idee este adevărată. Îi place mult mâncarea coreeană, așa că mă simt apropiat de el.” Sunghoon a adăugat glumind: „Este ca și cum arată că mănâncă doar pâine, dar de fapt îi place supa de varză”.

Jake l-a complimentat pe Heeseung, spunând: „Heeseung are o voce grozavă. Chiar cântă grozav cu această voce, sper că oamenii vor remarca mai mult acest aspect. Este un bărbat cu corzi vocale sexy.” Heeseung a continuat șirul de complimente spunând: „Jungwon arată drăguț, dar este și un tip grozav. Are foarte multă grijă de noi, mai ales când nu ne simțim bine.”

Jungwon a spus: „Ni-Ki este cel mai drăguț dintre toți și arată foarte bine. Strălucește pe scenă. Contrastul dintre el pe scenă și în afara scenei îmi dă fiori. Acesta este punctul forte al lui.” Ni-Ki a mărturisit: „Sunghoon pare șic și matur, dar este și distractiv și energic când suntem împreună.”, iar Sunghoon a continuat: „Știu că oamenii ar putea crede că Jay pare puternic și greu de abordat, dar are o inimă caldă și este destul de blând. Plânge mult și se emoționează cel mai mult.” Jay a spus: „Fața lui Sunoo devine foarte roșie când spune ceva și cred că este foarte drăguț. Este foarte inocent.”

Când au fost întrebați despre faptul că se află sub protecția uneia dintre cele mai mari case de discuri din lume, Jake a spus: „Sunt onorat să pot face parte dintr-o casă de discuri cu artiști seniori uimitori. Sunt atât de multe lucruri de învățat de la ei.” Sunghoon a mai adăugat: „Când ne întâlnim cu ei și punem întrebări, ei ne răspund cu mare drag. Recent, l-am întrebat pe Soobin din TXT despre o audiție MC și am învățat multe de la el.”

În cele din urmă, membrii și-au împărtășit planurile pentru noul an. Sunno a dezvăluit: „Împlinesc vârsta de 20 de ani în acest an, așa că vreau să încep noul an cu o nouă mentalitate. De asemenea, sper că ENHYPEN va crește și mai mult și va fi recunoscut.” Jake a adăugat: „Vreau să menținem grupul așa cum este, având aceeași atmosferă plăcută.”

Heeseung a spus: „Sper că situația pandemică va fi una mai bună în 2022, deoarece vreau să iau legătura cu fanii și să facem activități cu aceștia. De asemenea, îmi doresc foarte mult să particip la Billboard Music Awards.” Jungwon a spus: „Sper că niciunul dintre noi nu va fi rănit în timp ce exersăm sau suntem pe scenă.”, iar Ni-Ki a completat: „Abia am început drumul nostru ca trupă. Sper că grupul nostru va deveni mai cunoscut și, de asemenea, sper că vom folosim acest timp pentru a ne dezvolta abilitățile.”

Sunghoon a spus: „Sunt de acord cu toate lucrurile spuse de colegii mei. Sper că vom deveni mai cunoscuți.” Jay a adăugat: „Sănătatea este cel mai important lucru, așa cum a spus Jungwon. Personal sper să devenim recunoscuți ca idoli care sunt grozavi cu spectacolele live.”

Terminând interviul cu un mesaj pentru fanii ENGENE, Ni-Ki a spus: „Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare succesul nostru.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s