Stray Kids îi fac mândri pe fanii lor după spectacolul de la Expo 2020 în Dubai

Datorită acestui spectacol, președintele a devenit STAY.

Stray Kids au făcut un mare pas zilele acestea, când au evoluat pentru Ziua Națională a Republicii Coreea la Expo 2020 din Dubai.

Ei au interpretat Thunderous, un cântec ce reprezintă cultura coreană. Cântecul folosește instrumente muzicale și le îmbină cu niște elemente moderne hip-hop, care fac melodia să sune tradițională, dar modernă.

 

Totodată, Stray Kids au cântat cântecul lor în hanbok (portul tradițional corean), astfel arătând mândria lor de coreeni.

Fanii și-au exprimat la rândul lor mândria și admirația pe care o au față de Stray Kids și pentru această mare realizare din cariera lor. Mulți dintre ei își amintesc când Stray Kids au debutat pentru prima oară și cum au lucrat din greu pentru a ajunge în acest punct.

 

Chiar dacă au debutat doar de 3 ani, ei au reușit să-și asigure un loc la Expo 2020, reprezentând Coreea și dansând în fața președintelui Moon Jae-In.

Este uimitor când te gândești cât de departe au ajuns și unde se vor duce( și ce le va rezerva viitorul). Acesta este o realizare incredibilă pentru Stray Kids și abia așteptăm să vedem ce se va întâmpla pe mai departe cu ei.

 

sursa:koreaboo

2 gânduri despre „Stray Kids îi fac mândri pe fanii lor după spectacolul de la Expo 2020 în Dubai

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s