[CCC] Yiren din EVERGLOW oprește brusc promoțiile + revine în China, în plin scandal referitor la „salutul” chinezesc

Yiren este în prezent prinsă în controverse pentru că a refuzat să facă o „înclinare profundă” în timpul felicitărilor de Anul Nou oferite fanilor, optând să facă salutări „chinezești”.

Articolul: „A refuzat să fac o „înclinare adâncă””… Yiren din Everglow pleacă brusc în China

Sursa: Herald Economy

Yiren de la EVERGLOW va lua o pauză de la activitățile din Coreea de Sud.

Pe 10 ianuarie, agenția ei Yuehua Entertainment a postat un anunț pe cafeneaua fanilor grupului și a declarat: „Yiren se va întoarce în China de la jumătatea acestei luni până la sfârșitul lunii februarie din motive academice. Intenționează să ia o scurtă pauză cu familia ei, pe care nu a mai văzut-o de ceva vreme din cauza covidului. În această perioadă, EVERGLOW va promova ca un grup de 5 membre și va continua cu planurile conform programului..”

Yiren este în prezent prinsă într-o controversă pentru că a refuzat să facă o „înclinare profundă” în timpul salutărilor de Anul Nou cu fanii, optând în schimb să facă salutări „chineze”.

Global Times, un portal local, a raportat că „Yiren a primit laude de la internauții chinezi pentru că a ales să facă salutări chinezești”, provocând și mai multe controverse. Într-un articol ulterior intitulat „Coreenii reacționează exagerat la cultura chineză”, a scris Global Times, „produsele culturale precum dramele trebuie să fie incluzive. Asemenea critici din partea coreenilor reprezintă un obstacol în calea răspândirii culturii coreene”.

Profesorul de la Universitatea de Femei Sungshin, Seo Gyeong-deok, a replicat la știrea online: „Vreau să întreb dacă Global Times este calificat să dea astfel de sfaturi. Învățați mai întâi legea!”

[+10,778, -40] Ei spun că se va întoarce în China pentru „școală”, dar citesc asta în timp ce este dată afară. Aceasta ar trebui să fie încă o lecție pentru agenții să realizeze că nu vor fi niciodată rezultate sau finaluri bune dacă includ copii chinezi în grupurile lor de idoli.
[+5,773, -39] Acum că și-a făcut rost de renume, va ignora Coreea și va fugi în China ca toți ceilalți copii chinezi. Agențiile care continuă să aleagă și să debuteze pe acești copii neloiali merită să fie lovite de scandaluri. Trezirea!
[+1,824, -37] La ​​revedere. Și nu te întoarce!
[+1,642, -29] ​​​​Cum este oricum considerat „salutu” ei în stil chinezesc. Așa se salută chinezii? Pare o bătrână de 5 sau 6 ani care face aegyo pentru mama și tata…
[+1,607, -31] Chi*nezii fiind ch*nezi…
[+422, -7] Ah, de aceea Henry este uimitor. Nu ar face niciodată așa ceva.
[+398, -5] Everglow… Yuehua… toți sunt chinezi. Chengxiao a fugit și el în China. Acești nenorociți de chinezi continuă să debuteze în țara noastră cu grupuri de idoli falși „coreeni”. Agențiile care operează sub pretextul unei companii coreene de divertisment trebuie să primească interdicția de a fi înființate în primul rând.
[+343, -3] Dacă este o chineză atât de „mare” și „superioară”, de ce să vină până într-o țară mică precum Coreea pentru a face bani? Rămâi în China și nu te târâ înapoi! Rămâi acolo și fii devotată marelui PCC (Partid Comunist Chinez).
[+327, -6] Ei fac asta pentru a fi tratați ca niște eroi în China. Vă rog, nu mai aduceți copii chinezi de acum înainte. Suntem foarte norocoși că BTS nu are niciun membru chinez…
[+132, -3] Indiferent dacă este un grup de băieți sau un grup de fete, să omitem membrii chinezi..

 

Sursa

3 gânduri despre „[CCC] Yiren din EVERGLOW oprește brusc promoțiile + revine în China, în plin scandal referitor la „salutul” chinezesc

 1. roberta456732

  Eu nu sunt foarte familiarizața cu tradiție din Asia dar știu că plecăciunile sunt destul de importante și înseamnă o formă de respect. Yiren poate nu a fost atentă când a făcut acesta plecăciune sau avut motivele ei. Sunt de acord într-un fel sa se facă o mică atenția pe acest subiect ca ea și alte vedete data viitoare sa fie mai atenți. Dar criticile la adresa ei și la cam toată populația chineză mi se par cam deplasate.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Coraline🥀

  coreeni astia sunt deja mult prea nesimtiti. mai bine spus, sunt mai mult decat nesimtiti, batuti in cap efectiv. ce ii tot sar atata in cap doar pentru ca saraca fata si-a respectat traditiile din tara natala?? doamne ia-ma, iti dai seama ce pacat mare a facut, o sa ajunga in iad pentru asta 🤦🏼‍♀️
  [+132, -3] Indiferent dacă este un grup de băieți sau un grup de fete, să omitem membrii chinezi.. – discriminare si stereopitizare. si cica coreeni sunt oameni cumsecade…

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s