Kim Mi Kyung, postare emoționantă înainte de nunta fiicei de pe ecran, Park Shin Hye

Kim Mi Kyung Celebrates Upcoming Wedding Of On-Screen Daughter Park Shin Hye With Heartfelt Post

Actrița veterană Kim Mi Kyung îi arată multă afecțiune și sprijin luli Park Shin Hye înainte de căsătoria ei cu Choi Tae Joon.

Kim Mi Kyung și Park Shin Hye au apărut în drama hit SBS din 2013 „Heirs”. Park Shin Hye a jucat rolul elevei de liceu Cha Eun Sang, iar Kim Mi Kyung a interpretat-o ​​​​​pe mama ei, Park Hee Nam. 

Pe 19 ianuarie, Kim Mi Kyung a împărtășit o fotografie dulce cu Park Shin Hye de la prânzul lor  pe contul ei  personal de Instagram și a scris: „Eun Sang se mărită și devine mamă! Chiar și în timpul micului nostru prânz, am fost atât de îngrijorată, cred că am strigat „Fii atentă” de aproximativ 50 de ori. Sunt un cuplu frumos și uimitor care nu poate fi descris în cuvinte. Fie ca toate binecuvântările și fericirea să fie cu ei. Felicitări. Să ai o viață frumoasă și sănătoasă.”

Park Shin Hye și Choi Tae Joon au început să se întâlnească la sfârșitul lui 2017 și au făcut public relația lor în martie 2018. În noiembrie 2021, agențiile lor au anunțat că nunta cuplului va avea loc în privat pe 22 ianuarie 2022 la Seul. Agenția lui Park Shin Hye, SALT Entertainment, a dezvăluit, de asemenea, că actrița este însărcinată.

Sperăm să vedem și poze de la nunta celor doi cât de curând!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s