Dispatch dezvăluie poze de la nunta lui Park Shin Hye și Choi Tae Joon + Hongki, Zico, D.O din EXO au pregătit câte un moment emoționant

Park Shin Hye și Choi Tae Joon împărtășesc poze de la minunata lor ședință  foto de nuntă | K-POP ROMÂNIA

În după-amiaza zilei de 22 ianuarie, celebrul portal „Dispatch” a dezvăluit fotografii de la nunta actorilor Park Shin Hye și Choi Tae Joon.

În această zi, membrii familiei și prietenii cuplului au participat la această mare sărbătoare. Unele dintre momentele marcante ale zilei au fost evoluțiile ținute de prietenii mirilor: Lee Hongki din FT Island, D.O din EXO, Crush și Lee Juk.

Lee Hongki și Park Shin Hye au păstrat o legătură strânsă de prietenie, de când au jucat în drama hit „You Are Beautiful” din anul 2009. Hongki și Choi Tae Joon au lucrat, de asemenea, împreună în emisiunea pentru copii, „Magic Kid Masuri”, când erau mici. Idolul a ales să cânte „I’m Saying”, coloana sonoră pentru drama SBS, „Heirs”, în care a jucat Park Shin Hye.

Rapperul Zico, un bun prieten cu mirele, le-a dedicat celor doi un text scris de el. D.O din EXO se cunoaște cu Park Shin Hye, deoarece au lucrat împreună la filmul ”My Annoying Brother”. Idolul masculin de la SM Entertainment a cântat împreună cu Crush melodia ”Beautiful”, OST lansat pentru drama ”Goblin”.

De asemenea, au fost prezenți la această ceremonie multe vedete coreene, precum Ryu Joon Yeol, Seolhyun din AOA, Nam Goong Min, Lee Seo Jin, Lee Se Young, Seulong din 2AM, Chansung din 2PM, Kim Bum și mulți alții.

Casă de piatră!

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s