Kim Tan postează un selfie confuz la nunta lui Cha Eun Sang

Actorul Lee Min Ho s-a întors la personajul său Kim Tan din „The Heirs” pentru a o felicita pe fosta lui parteneră, Park Shin Hye.

Pe 22 ianuarie, Kim Tan de la Jeguk Group și-a surprins emoțiile confuze printr-un selfie în oglindă, în timp ce asista la nunta fostei iubite Cha Eun Sang cu un alt bărbat. Kim Tan a împărtășit selfie-ul pe Instagram, și , părând total neentuziast,  a scris: „Dar sunt cu adevărat fericit pentru tine.”

Pentru cei dintre voi care ar putea fi confuzi cu privire la ceea ce se întâmplă, actorul Lee Min Ho a confirmat recent prin postarea sa pe Instagram că a participat la nunta actriței Park Shin Hye și a actorului Choi Tae Joon, care a avut loc în după-amiaza zilei de 22 ianuarie.

Dar mai multe universuri paralele au fost aruncate în haos(?) când actrița Park Shin Hye și-a lansat invitația de nuntă și i s-a adresat lui Lee Min Ho cu mesajul „domnului Kim Tan”.


Este o zi nefericită (?) pentru fanii K-dramei hit SBS din 2013 „The Heirs”, să afle că Kim Tan (Lee Min Ho) și Cha Eun Sang (Park Shin Hye) nu au avut un final fericit.

În cele din urmă, Cha Eun Sang s-a măritat cu un alt bărbat…

Internauții au reacționat la postarea amuzantă de pe Instagram a lui Lee Min Ho cu comentarii de genul: „Este hilar kekekekekeke”, „I-a trimis-o lui Kim Tan kekekekekeke”, „Tan s-a comportat întotdeauna de parcă n-ar putea trăi fără Eun Sang, dar în cele din urmă, el a fost un băiat bun și a mers la nunta ei kekekekekeke”, „Știam că relația celor doi nu va funcționa niciodată kekekekekeke”, „Unde e Young Do kekekekeke”, „OMG, nu pot să cred că „The Heis” va împlini 10 ani anul viitor. TT”, și multe altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s