Toți membrii „Running Man” sunt testați negativi pentru COVID-19 + Song Ji Hyo intră în autoizolare

“Running Man” Cast Test Negative For COVID-19 After Eunhyuk’s Diagnosis + Song Ji Hyo To Self-Quarantine

Toți membrii Running Man au fost confirmați negativ pentru COVID-19.

Pe 20 ianurie, Eunhyuk din Super Junior a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Acesta a participat la filmările emisiunii de pe 17 ianuarie, iar în urma rezultatului pozitiv, SBS a declarat pe 21 ianuarie că toții membrii și personalul “Running Man” vor face teste PCR.

Mai târziu tot în acea zi, agenția lui Yoo Jae Suk, Antenna Music, a împărtășit: „Testul pentru COVID-19 a ieșit negativ. Artistul nostru își va continua programul așa cum este planificat”. Reprezentanții vedetelor Ji Suk Jin și HaHa au confirmat, de asemenea, că testele le-au ieșit negativ.

King Kong by Starship a anunțat de asemenea că testul lui Jun So Min a ieșit negativ pentru COVID-19. Recent, actrița a suferit o operație la picior, iar din acest motiv nu va putea participa la filmărilor ce vor avea loc pe 24/25 ianuarie. Agenția lui Kim Jong Kook, Turbo JK Company, a declarat la fel, că artistul a fost testat negativ. SM C&C de asemenea a confirmat că Yang Se Chan a ieșit negativ.

Agenția lui Song Ji Hyo, Creative Group ING, a declarat că actrița a fost testată și ea negativ, dar va intra în auto-carantină pentru 10 zile. Decizia a fost luată din cauza faptului că vedeta nu este vaccinată și, în consecință, nu va participa la filmările de pe 24/25 ianuarie. Compania a și explicat motivul pentru care actrița nu s-a vaccinat:

„Song Ji Hyo a fost diagnosticată de mică cu alergie la medicamente.

Actrița suferă de această alergie chiar și în ziua de azi, iar în 2011 când a trebuit să primească o perfuzie nutritivă din cauza programului aglomerat și a oboselii acumalate, a suferit o criză alergică puternică, având erupții cutanate pe tot corpul și, inclusiv, probleme respiratorii. A fost transferată imediată la camera de urgențe și a fost tratată pentru reacția alergică.

Chiar și după acest incident, Song Ji Hyo a continuat să aibă reacții alergice la diferite antibiotice. Prin urmare, Song Ji Hyo s-a consultat foarte serios cu doctorul său în legătură cu vaccinarea împotriva COVID-19. Din acest motiv, nu s-a vaccinat.

Compania promite să facă tot ce îi stă în putere pentru a asigura sănătatea și siguranța artiștilor noștri și de a urma cu atenție măsurile de prevenție împotriva pandemiei. Vă mulțumim.”

Sursa: (1) (2)

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s