Eric din THE BOYZ este diagnosticat cu COVID19

THE BOYZ’s Eric Diagnosed With COVID-19

Artistul a fost infectat cu COVID19!

În data de 24 ianuarie, agenția IST Entertainment a dat o declarație oficială cu privire la starea de sănătate a lui Eric din THE BOYZ:

Bună ziua! Suntem compania IST Entertainment.

Vă informăm faptul că unul dintre artiștii agenției noastre, Eric din THE BOYZ, a fost confirmat pozitiv, fiind diagnosticat cu COVID19.

În data de 20 ianuarie, după ce Eric s-a vaccinat cu a treia doză, artistul a fost anunțat că o cunoștință de-a prietenului cu care a luat cina, a fost confirmată pozitiv. Pentru orice eventualitate, Eric a făcut un test PCR preventiv, iar în dimineața zilei de 21 ianuarie, rezultatul a fost negativ.

După ce a fost confirmat negativ, Eric nu a avut niciun simptom al virusului. Mai apoi, acesta și-a continuat activitățile promoționale ale trupei THE BOYZ, după ce a confirmat faptul că nu are COVID, în data de 22 ianuarie. Însă, pe 24 ianuarie, grupul THE BOYZ a fost programat să participe la o emisiune. Așadar, Eric a decis să mai facă un test PCR preventiv, iar în dimineața zilei de 24 ianuarie a fost confirmat pozitiv.

După ce vestea a ajuns și la ceilalți membri, toți au fost testați, inclusiv personalul agenției noastre. În prezent, așteptăm și rezultatele acestora. Vom mai posta un alt anunț, imediat ce vom afla și celelalte rezultate. THE BOYZ își va modifica programul oficial și vă vom informa cu privire la modificările aduse ulterior prin intermediul paginii noastre.

Ne cerem scuze pentru îngrijorarea provocată. Vom face tot posibilul ca sănătatea artiștilor noștri să fie prioritatea noastră și ne vom conforma indicațiilor date de autoritățile sanitare. Mulțumim.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s