10 cele mai populare hashtaguri din 2021 care au șocat fanii

Rw-73v3Fsn_B5An1d-z3rOqLwGMaU_8tmayiRJ59AH9tNTV7zSozeIHRn4cxdf6NaguANiCpfl30YrapO5cns37T2IWEm75XKLATku57jYNHQ4eT=w960-rj-l80-nu-e365 (960×504)

2021 a avut câteva scandaluri destul de mari!

Astfel că, am pregătit o listă cu 10 cele mai populare hashtaguri din industria muzicii k-pop de anul trecut. Majoritatea au rezultat în urma controverselor, dar avem câteva și datorită unor evenimente pozitive.

Haideți să vedem care sunt acestea!

1. #ParkChanyeol_Come_Out_And_Talk

La sfârșitul anului 2020, Chanyeol a fost acuzat de o fostă iubită că a înșelat-o cu mai multe femei. Acuzațiile au făcut furori în showbiz, iar hashtagurile #ParkChanyeol_NoMore_Silence și #ParkChanyeol_Come_Out_And_Talk (박찬열_나와서_얘기해) au dominat Twitterul în februarie pentru a încuraja artistul să spună partea lui a poveștii.

Chiar dacă reacțiile inițiale ale fanilor au fost de sprijin pentru membrul EXO, acestea s-au schimbat când Chanyeol a ales să rămână tăcut pentru mai mult timp.

2. #APOLOGIZETOSOOJIN

Februarie 2021 a însemnat o perioadă grea pentru Soojin din (G)I-DLE, care a fost acuzată de bullying de o fostă colegă de liceu. În plus, actrița Seo Shin Ae a acuzat-o și ea de bullying.  Soojin și CUBE Entertainment au ripostat și dat declarații, iar fanii drept susținere au făcut hastagul #APOLOGIZETOSOOJIN trend pe Twitter.

Din păcate, Soojin a părăsit într-un final (G)I-DLE pentru a nu afecta negativ trupa.

3. #LightItUpBTS

Hashtagul #LightItUpBTS a înregistrat peste 2 milioane de tweet-uri chiar cu o oră înainte ca BTS să-și facă apariția la Premiile Grammy. Fanii din întreaga lume au plănuit ca trupa k-pop să fie în trending chiar mai mult decât show-ul propriu-zis.

4. #WhereIsHyunjin

În iunie 2021, fanii trupei Stray Kids au adus hashtag-ul #WhereIsHyunjin în trending după ce Hyunjin a lipsit de la mai multe activități și promoții timp de patru luni. Idolul a fost acuzat de bullying de doi foști colegi de școală în februarie și martie, acuzații pe care JYP Entertainment le-a negat și chiar a luat măsurii legale împotriva presupuselor victime. Chiar și așa, Hyunjin a postat o scrisoare în care își cerea personal scuze și a luat o pauză.

Fanii au continuat să-l susțină pe Hyunjin, iar când agenția nu i-a mai informat despre situația membrului Stray Kids, fanii au adus #WhereIsHyunjin în trending.

5. #BLACKPINKdisband

Vara anului 2021 a fost o perioadă neagră pentru fani BLACKPINK, deoarece hashtagul #BLACKPINKdisband a intrat în tendințe. Trupa, desigur, nu se despărțea, iar hashtagul a fost o urmare a războiului dintre fandomurile BLINK și ARMY, unde fanii ARMY au susținut că „fanii” BLACKPINK au făcut comentarii și acuzații de natură hărțuitoare împotriva membrilor BTS.

Din cauza acestui comportament, fandomul ARMY și mai mulți fani k-pop au făcut hashtagurile #BLACKPINKdisband și #BlinksApologizeToBTS trend pe Twitter.

6. #Bahiyyih_Out

La sfârșitul verii, Bahiyyih a devenit ținta unei campanii malițioase de pe Twitter, unde se dorea eliminarea acesteia din Girls Planet 999. Idolul nu a greșit cu nimic, nu a fost implicată în scandaluri sau controverse, ci persoanele pur și simplu nu au plăcut-o pentru cum arată și au crezut că profită de faima fratelui său, Huening Kai din TXT.

În final, aceasta a ieșit pe locul doi în emisiune și a devenit o membră Kep1er.

7. #Lucas_Out

Membrul NCT și SuperM a fost acuzat de mai multe fete că a înșelat și s-a folosit de iubitele lui și chiar de banii lor. Inițial, fanii nu au crezut zvonurile și l-au sprijin pe Lucas, însă când din ce în ce mai multe dovezi au fost dezvăluite, și-au schimbat părerea. Din acest motiv, hashtagul #Lucas_Out a intrat în trending, fanii dorind plecarea acestuia din trupă.

Lucas imediat a luat pauză de la proiectele sale, iar viitorul său în k-pop este nesigur. De asemenea, acesta nici nu a apărut în albumul Universe, unde au participat toți membrii NCT.

8. #GotARMYRightBehindYou

După ce trupa k-pop a ținut un discurs la Adunarea Generală a Națiunilor Unite din 2021 și a cântat melodia „Permission To Dance” în fața sediului ONU, fanii ARMY au făcut hashtag-ul #GotARMYRightBehindYou să fie în trending toată ziua.

9. #YGLetLisaDoHerWork

În octombrii, fandomul BLINK a adus în tendințe hashtagul #YGLetLisaDoHerWork. Fanii au crezut că Lisa nu este lăsată să participe la evenimentele de modă, în timp ce celelalte membre BLACKPINK au participat la astfel de show-uri.

Directorul executiv de la BVLGARI a făcut o postare pe Instagram, unde a explicat că, deși Lisa a fost la Paris pentru un eveniment, compania YG Entertainment nu i-a permis să participe din cauza pandemiei cu COVID-19.

10. #WeWantMoreJHope

Fanii au fost încântați când și-au văzut artiștii preferați în persoană la concertul Permission To Dance, însă când au realizat că J-Hope a cântat doar 4 minutee și 44 de secunde într-un show de 3 ore, s-au supărat foarte tare. Din acest motiv, hashtagul #WeWantMoreJHope a intrat rapid în trending.

Sursa: koreaboo

 

Un gând despre „10 cele mai populare hashtaguri din 2021 care au șocat fanii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s