5 povești de dragoste neobișnuite din K-drame: de la vampiri, personaje dintr-un webtoon, până la vulpea cu 9 cozi

K-Drama Time Machine: Lee Jong Suk & Han Hyo Joo's Webtoon-Crossing Romance  In "W: Two Worlds"

Dramele coreene chiar știu cum să romantizeze personajele din alte lumi și relațiile de dragoste dintre acestea.

K-dramele mereu au vrut să exploreze o multitudine de posibilități, știind cum să mulțumescă publicul cu povești de dragoste care sunt frumoase și care îți pot atinge inima. Personajele fantastice precum goblini și vulpile sunt “înfrumusețate” și pot să pară de o manieră cât mai frumoasă. Câteodată aceste detalii romantice, din greșeală, îi fac pe urmăritori să uite de bizareriile din aceste povești create în dramele coreene..

  1. Scholar Who Walks The Night

Apărut în 2015, Scholar Who Walks The Night este o dramă istorică care adună actori cu o frumusețe uimitoare precum Lee Jun Ki, Lee Yoo Bi, Lee Soo Hyuk, Kim So-eun, Changmin. Acțiunea are loc în era Joseon, când oamenii trăiesc împreună cu vampirii. Povestea se învârte în jurul lui Kim Sung Yul (Lee Jun Ki) — un vampir ce se ascunde sub înfățișare omenescă. El o întâlnește pe Yang Sun (Lee Yoo Bi) — o fată ce se prefăcea că este un bărbat, iar de aici povestea de dragoste dintre un om și un vampir începe să înflorească într-o eră întunecată, atunci când trebuie să se lupte cu un vampir rău pe nume Gwi (Lee Soo Hyuk).

Scholar Who Walks the Night - Scholar Who Walks the Night (2015) - Film serial - CineMagia.ro

Lee Jun Ki outs Kim So Eun's greediness to kiss her other co-stars, Changmin and Lee Soo Hyuk

 

  1. W – Two Worlds

W – Two Worlds se concentrează pe poveste unui cuplu care locuiește în Seul, dar în care fiecare dintre cei doi aparține unei lumi diferite. Femeia doctor din lumea reală, Oh Yeon Joo (Han Hyo Joo) este fiica un artist webtoon Oh Sung Moo (Kim Eui Sung) — cel mai vândut autor al benzi desenate “W” cu Kang Chul (Lee Jong Suk) ca protagonist. În timp ce îl căuta pe tatăl ei dispărut, Yeon Joo este accidental trasă în lumea lui Kang Chul. De aici, vor apărea și sentimentele între cei doi oameni din două lumi diferite, unul din lumea reală, iar celălalt din lumea unei benzi desenate.

W | Korea | Drama | Watch with English Subtitles & More ✔️

New Trailer for Korean Drama W – Two Worlds Shows Lee Jong Suk and Han Hyo Joo Unable to Reach Other | Kdrama Kisses

 

  1. Tale Of The Nine-Tailed

Tale Of The Nine-Tailed  este o călătorie ce îl urmărește pe Lee Yeon (Lee Dong Wook) — zeul muntelui care a petrecut sute de ani căutând fata pe care o iubește. Cu o carismă misterioasă și fantezistă, serialul a atras multă persoane cărora le place iubirea dintre oameni și gumiho (vulpe).

Tale of the Nine-Tailed | Korea | Drama | Watch with English Subtitles & More ✔️

K-Drama Review: "Tale of the Nine Tailed" Tantalizes With Fantasy Narrative Albeit Its Conflict-Bombarded Plot - kdramadiary

 

  1. The Legend Of The Blue Sea

După numele serialului, The Legend Of The Blue Sea are cu siguranță, un conținut magic. Povestea se centrează pe o sirenă care pornește în căutarea iubirii pe uscat. În serial, Jun Ji Hyun o joacă pe frumoasa sirenă Shim Chung care pleacă din mare pentru a-și găsi iubitul din viața ei trecută, Joon Jae (Lee Min Ho).

Legend of The Blue Sea' filming locations to visit on your vacation - Destinations - The Jakarta Post

The Legend of the Blue Sea | Korea | Drama | Watch with English Subtitles & More ✔️

 

  1. Goblin

Goblin este o capodoperă a anului 2016, ce spune povestea unui goblin de 900 de ani , Kim Shin (Gong Yoo) care a fost prins într-un blestem de sute de ani. Singura cale prin care poate să rupă blestemul este să-și întâlnească mireasa — Eun Tak (Kim Go Eun). Acesta este o poveste care este și mistică, dar și paradoxală, despre un goblin și mireasa sa pământeană.

QUIZ: How well do you know K-drama Goblin? | SBS PopAsia

BEHIND-THE-SCENES: #GoblinMissingSoul Episode | ABS-CBN Entertainment

 

sursa:kbizoom

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s