TEMPEST, noul grup de Yuehua Ent., amână debutul + toți membrii sunt testați pozitiv pentru COVID-19

Yuehua Entertainment’s New Boy Group TEMPEST To Postpone Debut After All Members Test Positive For COVID-19

Toți cei șapte membri ai TEMPEST au fost testați pozitiv pentru COVID-19.

Grupul urma să debuteze pe 21 februarie, dar din cauza că membrii au fost diagnosticați cu COVID-19, debutul lor va fi amânat pentru 2 martie.

Pe 14 februarie, agenția Yuehua Entertainment a lansat următoarea declarație:

Bună, acesta este Yuehua Entertainment.

Vă informăm despre TEMPEST (Hanbin, Hyeongseop, Hyuk, Eunchan, LEW, Hwarang și Taerae) care au fost testați pozitiv pentru COVID-19, și despre amânarea activităților lor programate.

Pe 13 februarie, unul dintre membrii personalului extern al TEMPEST a fost diagnosticat cu COVID-19. Toți membrii au făcut teste rapide de antigen și au primit rezultate pozitive. Au mers imediat la spital și au fost supuși testelor PCR, iar toți cei șapte membri au fost diagnosticați cu COVID-19 astăzi (14 februarie).

Membrii TEMPEST au finalizat a doua doză de vaccin anti COVID-19, iar activitățile lor programate au fost desfășurate după ce și-au confirmat rezultatele negative ale testelor truselor de autotestare. În prezent, membrii prezintă febră și simptome ușoare de răceală și toți sunt puși în carantină acasă pentru tratament și odihnă, conform instrucțiunilor autorităților de control al bolilor.

Drept urmare, dorim să vă informăm că lansarea albumului lor de debut „It’s ME, It’s WE”, care era programată să fie lansat pe 21 februarie, a fost amânată pentru 2 martie la ora 18:00 (ora Coreei). Ne cerem scuze că i-am îngrijorat pe fanii care au așteptat debutul și tuturor autorităților.

Vom depune eforturi pentru a asigura tratamentul și recuperarea rapidă a TEMPEST și vom continua să facem tot posibilul pentru sănătatea și siguranța artiștilor și a personalului nostru, urmând instrucțiunile de control al bolilor.

Mulțumim.

Le dorim multă sănătate. Vom reveni cu mai multe informații, atunci când acestea vor fi disponibile.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s