Wonho captivează publicul cu un teaser mistic pentru MV-ul letal „EYE ON YOU”

Wonho a pregătit o revenire spectaculoasă, cu motoarele turate la maxim! Toate privirile sunt deja ațintite asupra lui.

Pe 14 februarie, idolul a lansat primul teaser video pentru melodia principală „EYE ON YOU” a primului său album single „OBSESSION„, ce urmează să fie lansat pe 16 februarie.

Mulți fani au așteptat cu nerăbdare noul concept al videoclipului și au fost răsplătiți pe măsură.  Wonho este întunecat, strălucitor și dinamic! Idolul cu mai multe fațete oferă niște priviri înverșunate, tachinându-ne cu „EYE ON YOU”.

Acest clip de 18 secunde îi va face pe toți cei care îl văd să își dorească mai mult. Solistul își etalează pozele superbe, costumat incredibil, prin cadrele artistic filmate ale videoclipului muzical. Mai mult, pe lângă privirile intense aruncate către cameră, idolul danseză cu  Team Wonho, echipa lui de dansatori, care sunt costumați cu măști misterioase, ce par să aducă aminte de un costum mai vechi al lui Wonho, purtat în perioada „Shoot Out” cu MONSTA X.

„EYE ON YOU” se referă la presiunea tuturor celor care l-au privit cu ochi critici pe Wonho în trecut, o poveste extrem de personală și dificilă, pe care fanii mai vechi ai artistului o cunosc deja cu siguranță.

Mulți fani au găsit în videoclip elemente mitice, cum ar fi ochiul lui Sauron transpus în elemente de coregrafie, în timp ce alții au admirat look-ul său de Wolverine,  pădurea înzăpezită, etc..

Videoclipul pare să fie o capodoperă cinematică, iar fanii au sarit deja în sus de nerăbdare, așteptând să  descopere întreaga poveste peste 2 zile.

Mai aveți 2 zile să pre-comandați albumul lui Wonho pe site-ul Kpop.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s