Wonho domină clasamentele iTunes din lumea întreagă cu “EYE ON YOU”

Wonho a revenit în glorie!

O revenire solo este întotdeauna una dificilă pentru un artist. De la melodia de titlu, conceptul care i se potrivește, coregrafia, videoclipul tematic etc., totul este pus pe umerii artistului. 

Cu toate acestea. Wonho reușește de fiecare dată să impresioneze ca artist solo. Și la revenirea lui din 16 februarie, cu primul său album single “OBSESSION“ și melodia de titlu “EYE ON YOU”, deși nu a avut parte de nicio promovare din partea agenției sale,  Wonho a reuști ca “EYE ON YOU” să urce pe locul  1 în topurile iTunes Songs din cel puțin 10 țări diferite, inclusiv Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, El Salvador, Guatemala, Norvegia, Panama, Paraguay și Arabia Saudită.

În plus, piesa s-a clasat pe locul 3 în Columbia, pe locul 6 în Polonia și Singapore și pe locul 8 în Indonezia, Mexic și Filipine.

Nu numai că „EYE ON YOU” a intrat în Top 10 iTunes Top Songs din diferite regiuni, dar și cealaltă piesă a lui Wonho, „Somebody”, s-a clasat pe locul 3 în Arabia Saudită și pe locul 1 în Brazilia.

Wonho demonstrează încă o dată că este un artist global și îl felicităm sincer!

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s