Wonho vorbește despre conceptul sexy și întunecat al noului său album ”OBSSESION”

Wonho Talks About Dark And Sexy Concept Behind New Album “OBSESSION”

Într-un interviu recent, Wonho a vorbit despre conceptul din spatele albumului său solo ”OBSESSION” și de melodia ”EYE ON YOU” care face parte din album. Este prima sa revenire de când a realizat albumul ”Blue Letter” acum 5 luni.

Compusă și scrisă de Wonho, ”EYE ON YOU” este o melodie electro house pop care se potrivește foarte bine cu vocea lui. Este o melodie sexy, cu un concept puternic, minimalist și întunecat. El a explicat conceptul meoldiei: “EYE ON YOU” este un cântec cu o compoziție și sunet pe care nu le găsești atât de ușor în industria k-pop. Basul puternic și tobele ce captează atenția, transmite o atmosferă, întunecată, puternică și sexy, deci cred că poți simți diferite sentimente în timp ce o asculți”.

Când a fost întrebat de ce a ales ca melodia să fie prima de pe album, el a spus: ”Sentimentele care sunt transmise de cele două melodii sunt diferite, deci m-am gândit destul de mult timp care melodie să o selectez ca fiind prima din album. Motivul pentru care am ales EYE ON YOU a fost că am vrut să încerc un nou gen și să îmi exprim muzica într-un mod mai diferit.”

Coregrafia din vidoclipul melodiei îți captează atenția de prima dată. Când a fost întrebat pe ce se concentrezaă cel mai mult, el a spus: ”Cum este prima dată când încerc acest gen de muzică, am încercat și un alt dans mai specific. Pentru prima dată, au participat femei și bărbați la dansul în sine. În partea de refren, încercam să construim din degetele noastre cercuri și le punem în fața ochilor noștri. Am încercat să fac o mișcare care să amintească de forma pupilei ochiului și de forma ochilor, deci sper că veți observa asta”.

Wonho a împărtășit că obiectivele pentru acest an sunt întâlnirea cu fanii de peste tot în lume. El a spus: ”În primul rând, voi munci din greu pentru promovarea melodiei „EYE ON YOU”. Mai mult decât atât plănuiesc să comunic cu WENEE nu doar în Corea ci peste tot în lume. Nu am să lucrez doar la muzică nouă ci și la alte situații din mai multe domenii, iar dacă situația curentă devine mai bună vreau să mă întâlnesc cu fanii cât mai repede.”

La sfârșit, el a transmis un mesaj către fanii săi: ”Pentru WENEE, care mereu îmi dau putere să merg mai departe, cred că sunt aici din cauza voastră. Nu știu dacă asta sună formal, dar toată motivația este datorită WENEE. Voi evolua ca Wonho și vă voi răsplăti cu multă dragoste și suport!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s