Yuta din NCT 127 dezvăluie semnificația melodiei „Butterfly”

Yuta dezvăluie la ce s-a gândit când a compus melodia!

La 5 ani după debutul în trupa de succes NCT 127, membrul japonez Yuta, își arată abilitatea de a scrie și a-și exprima sentimentele prin prima melodie compusă de el, numită „Butterfly”. Prima dată a cântat această melodie la concertul grupului, „NEO CITY: SEOUL – THE LINK”, care a avut loc pe „GOCHEOK SKY DOME” în perioada 17-19 decembrie 2021. Momentul său pe scenă, în care și-a demonstrat abilitățile de a cânta și a dansa, i-a captivat pe toți fanii, inclusiv pe cei internaționali care au vizionat difuzarea în direct.

Yuta a dezvăluit apoi semnificația melodiei, postând un video pe canalul de YouTube al trupei NCT 127 pe data de 22 februarie 2022.

 

El a spus că momentul său pe scenă a fost special, întrucât a putut în sfârșit să le arate fanilor o piesă pe care a compus-o cu toată inima. Versurile conțin câteva mesaje, unul dintre ele fiind dorința sa de a se schimba ca persoană după ce s-a mutat in Coreea si era încă stagiar.

Sunt sigur că fanii știu deja că mi-am făcut un tatuaj cu un fluture. Această melodie are legătură cu el„, adăugă menționând tatuajul său din partea stângă a abdomenului.

În timp ce își exersa momentul emoționant, Yuta a dezvăluit mai multe detalii în legătură cu versurile pe care le-a scris. „Sincer, această melodie este despre mine„, a spus idolul în vârstă de 26 de ani.

Yuta, care își cunoaște foarte bine fanii, a fost sigur că ei vor putea să se regăsească în câteva dintre versurile melodiei. I-a mulțumit de asemenea directoarei concertului, Rino Nakasone, care l-a încurajat să iasă din zona de confort și l-a ajutat să arate publicului părți ale sale pe care nu le-a mai arătat înainte.

De obicei, când ne pregătim pentru spectacol, ne îndreptăm atenția mai mult spre detaliile coregrafiilor noastre, mai mult decât spre aspectele emoționale. Însă, Rino vrea să ne concentrăm mai mult pe expresii. Ea se concentrează mult pe semnificațiile fiecărei mișcări pe care o executăm„, a concluzionat el.

sursa: allkpop

 

 

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s