Fetele din (G)I-DLE vorbesc despre experiența lor cu albumul „I NEVER DIE”, partea de rap și altele

(G)I-DLE Describes Meaning Behind Album “I NEVER DIE,” Their Experience All Rapping On B-Side “MY BAG,” And More

În data de 14 martie, (G)I-DLE a susținut o conferință de presă online cu ocazia revenirii!

Lansarea albumului „I NEVER DIE” marchează prima revenire a grupului de fete după un an de inactivitate. Legat de acest aspect, Jeon Soyeon, lidera, a comentat: „Din moment ce este prima noastră revenire după o pauză lungă, am pornit cu premisa că acesta ar fi un nou debut. Albumul a fost conceput gândindu-ne la cel mai potrivit concept care să prezinte maturitatea fiecărei membre în parte. Vă rog să vă concentrați pe acest lucru.”

Mai apoi, a adăugat: „Este un album care cuprinde toate gândurile și sentimentele noastre referitoare la prejudecățile lumii. Am vrut să înfruntăm lumea fără a privi înapoi, așadar am decis să facem un album care ne dovedește valoarea.”

Piesa reprezentativă a albumul „I NEVER DIE” este „TOMBOY”, despre care Soyeon a spus: „Aceasta este o melodie care scoate în evidență atitudinea îndrăzneață pe care o are (G)I-DLE. Prin intermediul versurilor directe sau subtile, mesajul transmis de cântec este: „Sunt doar eu. Nu există niciun standard care să mă definească” .

În ceea ce privește videoclipul melodiei „TOMBOY”, Miyeon a remarcat: „Videoclipul nu prezintă povestea clișeică despre o protagonistă care suferă din dragoste. Sunt încrezătoare că videoclipul vă va lăsa o impresie bună dacă îl urmăriți cu atenție până la final.”

Albumul conține melodii compuse de Yuqi și Minnie, fiind pentru prima dată când fac acest lucru. Legat de asta, Minnie a împărtășit: „Din moment ce este primul nostru album lansat după mult timp, am acordat o atenție specială pregătirilor. Am participat la producerea tuturor melodiilor, așa că vă rog să ascultați toate melodiile.”

Yuqi a adăugat: „Consider că este o onoare ca albumul să conțină o melodie compusă de mine. Lucrez din greu pentru a scrie piese, așa că sunt fericită că am reușit să văd una dintre ele incluse în album și că o pot împărtăși în totalitate cu fanii Neverland! (fandom)”.

Printre celelalte cântece, se remarcă melodia „MY BAG”, unde toate membrele au câte o parte în care cântă rap. Shuhua a comentat: „Acesta este prima melodie în care toate membrele (G)I-DLE fac rap! Am încercat și eu să fac rap. În viitor, aș vrea să devin un rapper bun, asemenea lui Soyeon unnie!”

Yuqi a amuzat publicul, spunând: „Din moment ce inițial știam că sunt bună la rap, m-am gândit că am primit în sfârșit o șansă. M-am descurcat atât de bine la asta, până când am ajuns în punctul în care mă gândeam să-mi schimb poziția din vocalistă în rapper!”

Spre final, fiecare membră a transmis câte un gând pentru fanii trupei. Minnie a spus: „Deoarece acesta este primul nostru album după o pauză lungă, am muncit din greu și am acordat multă atenție pregătirilor. Așadar, vă rog mult să ascultați fiecare melodie cu drag!”, iar Miyeon a continuat: „Am avut timp un an întreg să ne pregătim, dar apoi ne-am simțit foarte entuziasmate. Sper că oamenii care ne-au așteptat să se bucure de acest album!”

Soyeon a adăugat: „Pentru că am lipsit timp de un an, am vrut să lansăm un album detaliat și muncit. Sper că această revenire va umple golul lăsat de pauza noastră.” Yuqi a spus: „Ne-am pregătit cu multă sârguință timp de un an întreg! Vom deveni un grup cât mai cool, care nu va uita de unde a pornit!”, iar apoi, Shuhua a încheiat spunând: „Membrele grupului au muncit din greu. Vom încerca să oferim evoluții cât mai distractive!”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s