Yeonjun din TXT, Noh Jung Ui și Seo Bum Joon sunt noii prezentatori ai emisiunii „Inkigayo”

Potrivit portalelor de știri coreene din data de 15 martie, emisiunea canalului SBS, „Inkigayo”, își va schimba prezentatorii!

Un om din interiorul companiei SBS a declarat reporterilor: „Actualii prezentatori ai show-ului „Inkigayo”, adică Jihoon din TREASURE, Sungchan din NCT și Yujin din IVE, vor părăsi emisiunea la sfârșitul acestei luni, iar noii prezentatori vor fi membrul TXT, Yeonjun, actrița Noh Jung Ui și actorul Seo Bum Joon. Intenționăm să facem schimbul chiar de la începutul lunii aprilie”.

Noh Jung Eui a atras recent atenția cu aspectul ei „ca de idol”, fanii observându-i frumusețea datorită rolului pe care l-a jucat în drama difuzată de canalul SBS, „Our Beloved Summer”. Actorul Seo Bum Joon este un începător în ascensiune, cunoscut pentru debutul său în serialul „Nevertheless” de pe JTBC.

De asemenea, Ryu Seung Ho, directorul de producție al emisiunii „Inkigayo”, a confirmat că Jihoon, Sungchan și Yujin își vor lua rămas bun de la telespectatori pe data de 27 martie, când va avea loc ultima lor emisiune. Noii prezentatori, Yeonjun, Noh Jung Ui și Seo Bum Joon, vor întâmpina publicul de acasă începând cu episodul din 3 aprilie al show-ului muzical.

Ne luăm la revedere de la foștii prezentatori și așteptăm cu nerăbdare noul trio!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s