Trupe feminine care merită mai multă popularitate

În universul k-pop, multe trupe apar des și sunt uitate destul de repede de către internauți.

Însă sunt o mulțime de trupe talentate care nu sunt atât de populare precum ar trebui să fie. Iată câteva dintre grupurile de fete care au un potențial foarte mare în a deveni pe placul tuturor.

GWSN

S-ar putea să cunoști acestă trupă după melodia hit „BAZOOKA” din 2020. Încă de la debutul lor din 2018, sub agenția Kiwi Pop (acum cunoscută sub numele de The Wave Music), GWSN a început să lanseze multe melodii pop cu un concept original. Dacă îți place muzica mai lentă ar trebui să asculți melodia „Puzzle Moon”, iar dacă preferi o melodie cu un vibe energic poți asculta „Pinky Star (RUN)”.

PURPLE K!SS

Recent, grupul de fete a lansat un teaser video pentru noul mini-album, „memeM”, care are un concept amuzant și ciudat. Acesta va fi lansat pe 29 martie și va include 7 melodii. Conceptul lor de vrăjitoare te va prinde din prima și vei adora aspectul și talentul lor.

Hi-L

Hi-L a avut un debut foarte puternic în 2021 cu mini-albumul „Go High”. Acesta te prinde repede și are un concept aparte. Numai o ascultare a melodiilor „Too Too (22)” sau „Beautiful Night” și cu siguranță vei începe să le adori. Grupul conține 6 membre Lee Jin, Soo Jung, Da-Kyung, Joo A, Ha Yun și Ye Seul, toate sub agenția Kpop LIve Entertaiment.

GIRLKIND

Dacă încerci să cauți melodii cu un vibe cool sau chill, ar trebui să asculți melodiile de la GIRLKIND. Grupul a debutat în 2018 cu melodia „FANCI”, iar acum grupul are 4 membre (JK, Medic Jin, Xeheun, Ellyn). Chiar dacă GIRLKIND nu are multe melodii lansate, unele cântece precum „Psycho4U” și „Future” au un concept impresionant.

lilli lilli

La fel ca GIRLKIND, lilli lilli nu a lansat multe melodii, dar piesa de debut, „BARCODE”, te va face să le adori și mai mult pe cele două membre. Lilli lilli este un duo sub agenția Han Entertaiment din care fac parte membrele Luce și Grita. Cealaltă melodie ralizată de ele este un OST numit „You Are My Destiny”.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s