Hyeri și Doojoon din HIGHLIGHT discută pentru a juca într-o nouă drama de tip fantezie

Hyeri And Yoon Doojoon In Talks To Star In New Fantasy Drama

Hyeri de la Girl’s Day și Yoon Doojoon de la HIGHLIGHT ar putea reveni cu o nouă dramă în curând!

Pe 17 martie, Sports Chosun a raportat că Hyeri și Yoon Doojoon vor juca rolul principal al noii drame MBC „Ildangbaek Butler” (titlu literal).

Ca răspuns la rapoarte, o sursă din agenția lui Hyeri, Creative Group ING, a declarat: „Hyeri analizează pozitiv oferta de a juca în noua dramă a MBC „Ildangbaek Butler”.” De asemenea, un reprezentant al agenției lui Yoon Doojoon, Around Us Entertainment, a declarat: „Yoon Doojoon a primit o ofertă de a juca în „Ildangbaek Butler” și în prezent analizează oferta.”

„Ildangbaek Butler” spune povestea lui Butler (majordomul) Kim, care face comisioane pornind de la 100 de woni (aproximativ 10 cenți) per loc de muncă, și a directorului de pompe funebre Baek Dong Joo, care îndeplinește dorințele morților, în timp ce aceștia fac o afacere – conducerea unei afaceri numită Ildangbaek (adică o persoană care face munca a 100, și în acest caz specific, referindu-se și la faptul că un  comision costă 100 de woni).

Yoon Doojoon este în discuții pentru a-l juca pe Butler Kim, singurul angajat al lui Ildangbaek. Deși are o privire frumoasă, Kim are și o latură feroce în interior și, în ciuda faptului că pare ușor de abordat, este important în momentele importante. El ajunge să se întâlnească cu Baek Dong Joo din cauza cererii unui client și, în trei întâlniri, află despre un secret pe care nu îl poate gestiona și se amestecă în viața lui Baek Dong Joo.

Hyeri este în discuții pentru a interpreta directorul agenției de pompe funebre Baek Dong Joo, o persoană strălucitoare și revigorantă, dar este de fapt un personaj ferm și puternic. Baek Dong Joo pare și ea blândă, dar nu este, și este o nebună dură care a început tenisul de masă când avea opt ani. După ce a devenit director de pompe funebre, Baek Dong Joo află că are o abilitate deosebită: poate vorbi cu morții. În momentul în care mâna ei caldă atinge fața decedatului, se aude un semnal de furnicături și se aprind ca niște lumini, iar defunctul își recapătă temporar vitalitatea și vorbește cu ea. Baek Dong Joo îndeplinește cu respect ultimele dorințe ale defunctului.

Recent, Hyeri a încheiat cu succes drama istorică „Moonshine”. Cu numeroase seriale de succes în palmaresul ei, inclusiv „My Roommate Is a Gumiho”, „Miss Lee”, „Reply 1988” și multe altele, spectatorii așteaptă cu nerăbdare următoarea transformare a lui Hyeri.

În prezent, Yoon Doojoon se pregătește pentru revenirea mult așteptată a lui HIGHLIGHT cu primul lor album complet „DAYDREAM”. De asemenea, Yoon Doojoon a confirmat că va reveni pe micul ecran cu drama „There is No Goo Pil Soo” (traducere literală).

Vom reveni cu mai multe informații.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s