Melodia „DARARI” de la TREASURE continuă să doboare recorduri și să atingă noi poziții în diferite topuri muzicale

Melodia „DARARI” de la TREASURE continuă să atragă atenția printre fani și non-fani!

Într-un update recent al platformei Spotify, „DARARI” a ajuns pe locul 3 în „K-pop Global”, în topul săptămânal, devenind astfel melodia unui grup k-pop din a patra generație cu ce mai înaltă poziție, depășind melodiile „ELEVEN” de la IVE și „Polaroid Love” de la ENHYPEN. Piesa a ajuns și pe poziția 102 pe topul „Global” Spotify cu 6.9 milioane de ascultări în cea de-a treia săptămână de la lansare.

Mai mult decât atât, „DARARI” a devenit melodia cu cel mai mult timp petrecut pe topul „100 Global” al platformei, lansatî de un grup de băieți din a patra generație k-pop.

Recent, „DARARI” a ajuns pe locul 20 în topul săptămânal Billboard „Hot Trending Songs”, în data de 19 martie. Melodia a petrecut 20 de zile consecutive pe locul 1 în topul de pe Shazam „K-pop Global” încă de la lansare.

Între timp, aceasta este pe locul 77 în topurile iTunes din întreaga lume, după 32 de zile de la lansarea sa din 15 februarie, ca melodie de pe primul mini-album al trupei TREASURE, intitulat ”The Second Step: Chapter One”.

Felicitări TREASURE!

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s