O mamă coreeană de 30 de ani arată atât de tânără, încât unii adolescenți i-au cerut numărul de telefon

Hong Young Ki, care are 31 de ani și e cunoscută pentru participarea la ”Ulzzang Generation”, a vorbit despre experiența sa în Statele Unite ale Americii.

Pe 22 martie, a postat pe contul de Instagram mai multe poze și a scris: ”Pot să fiu mai fericită de atât? Universal Studios este un loc care radiază de energie.”

Aceasta a continuat – „Chair și băieții de gimnaziu mi-au cerut numărul de telefon, dar potrivit sistemului coreean de vârstă, ei ar fi în școala elementară. Nu am putut să le spun vârsta mea. Să-mi fac prieteni era pe lista mea cu lucruri de făcut, dar nu am crezut niciodată că voi deveni prietenă cu elevi de școală elementară.”

În fotografie, Hong Young Ki poartă o uniformă școlară și privește fericită în jurul său. Aceasta chiar a schimbat numere de telefon cu băieții care erau mai înalți ca ea.

Hong Young Ki a câștigat popularitate după participarea în show-ul „Ulzzang Generation” din 2009. Aceasta s-a căsătorit cu Lee Se Yong în 2012, cu care are doi fii. În prezent, Hong Young Ki deține un magazin online de haine.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s