Cho Yi Hyun își exprimă dorința de a încerca diverse roluri actoricești

Cho Yi Hyun Expresses Her Desire To Play A New Role That Is Different From Her Previous Ones

Actrița a participat la un pictorial realizat de revista Arena Homme Plus!

În cadrul noului pictorial la care a participat, Cho Yi Hyun a pozat în diferite moduri, de la carismatic la un stil plin de inocență. Încă odată, aceasta dovedește că este o artistă versatilă, după ce reușește să își schimbe expresiile faciale cu ușurință, în timp ce poartă ținute moderne.

În cadrul interviului care a urmat după finalizarea ședinței foto, actrița a fost întrebată despre emoțiile pe care le-a trăit după ce popularitatea sa a ajuns la nivel global, odată cu difuzarea oficială a dramei coreene de succes „All Of As Are Dead”. Aceasta a spus că a fost uimită de rezultat și că este recunoscătoare tuturor telespectatorilor care au privit-o jucând.

În ceea ce privește tipologia personajelor pe care ar vrea să le interpreteze în viitor, Cho Yi Hyun a răspuns sincer: „Am jucat în drame care au abordat zombie, culte, un spital și o școală. Am simțit un sentiment de împlinire după ce am interpretat cu succes rolurile unor personaje atât de diferite. Vreau să încerc să joc roluri noi mereu!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s