K-drama „Itaewon Class” va avea un remake japonez

Hit K-Drama 'Itaewon Class' Is the Much-Needed Lesson In Diversity -  Entertainment

E confirmat! Se va realiza un remake al dramei de succes de pe Netflix!

Recent, JTBC a declarat că va lucra alături de Kakao Entertainment, Kross Pictures și un post de televiziune popular din Japonia pentru a realiza un remake japonez al dramei coreene hit, „Itaewon Class”.

Bazat pe webtoonul omonim, „Itaewon Class” spune povestea unui grup de tineri ce lucrează împreună pentru a-și îndeplini visurile. Grupul e condus de Saeori, care a dus o viață dureroasă și acum dorește răzbunare. În timpul difuzării din 2020, drama a înregistrat un rating personal record de 18,3% pentru ultimul episod, devenind astfel a două dramă cu cel mai mare rating marca JTBC.

Având ca protagoniști pe Park Seo Joon și Kim Da Mi, drama coreeană a primit multă dragoste și apreciere din partea publicului, datorită lecției de viață transmise și a actorilor talentați.

Pe măsură ce drama a început să câștige tot mai multă popularitate chiar și în Japonia, platforma japoneză de benzi desenate, Piccoma, a lansat webtoonul „Roppongi Class”, iar drama ajuns pe locul întâi în topurile Netflix din Japonia. Acest succes a condus la dorința japonezilor de a vedea un remake al acesteia.

Remake-ul japonez a fost confirmat recent, alături de numele actorilor care vor face parte din distribuție. Se pare că serialul japonez va conține în total 13 episoade și va fi difuzat în această vară.

JTBC a confirmat recent și un remake indian pentru drama „Pretty Noona Who Buys Me Food” (cunoscută și sub numele de „Something in the Rain”).

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s