Ji Suk Jin spune că Yoon Eun Hye obișnuia să-l placă pe Yoo Jae Suk înainte ca acesta să se căsătorească

Ji Suk Jin Reveals Yoon Eun Hye Used To Like Yoo Jae Suk Before He Got Married

În ultimul episod al emisiunii „Running Man”, s-a făcut o mică dezvăluire!

După cum știu toți fanii emisiunii, Yoo Jae Suk este genul de persoană căruia îi place să tachineze invitații, dar mai ales pe Kim Jong Kook, atunci când aduce aminte de relația sa cu Yoon Eun Hye, care s-a format în cadrul emisiunii „X-Man” (difuzată din anul 2003 până în 2007) .

În noul episod lansat pentru „Running Man”, Yoo Jae Suk a încercat să-l tachineze din nou pe Kim Jong Kook, glumind: „M-am gândit că ar fi fost frumos dacă Yoon Eun Hye ar fi fost alături de noi acum.” Ca de obicei, acesta a exclamat: „Ai scos asta de nicăieri!”

Ji Suk Jin a intervenit glumind: „Știai că pe canalul de YouTube „Running Man” există un videoclip special cu momente alături de Yoon Eun Hye. Durează aproape o oră.” Apoi s-a întors spre cameră și a spus: „Eun Hye, hai să luăm legătura cândva!”

Când Yoo Jae Suk l-a întrebat dacă s-a întâlnit vreodată cu Yoon Eun Hye, Ji Suk Jin a explicat că a cunoscut-o când au lucrat împreună în cadrul emisiunii „Fort Boyard” din anul 2000, alături de Lee Hyori și Nam Hee Suk.

Ji Suk Jin a continuat să dezvăluie: „Încă îmi amintesc despre ce am vorbit cu Eun Hye… Eun Hye mi-a spus atunci că îl place pe Jae Suk.” HaHa a spus amuzat: „Așa este! Și pentru că ea ți-a dezvăluit că îi place de Jae Suk, tu ai spus că o placi pe Yang Jung Ah!” Iar Ji Suk Jin a răspuns jenat: „Yang Jung Ah va fi atât de surprinsă dacă va auzi asta….Yang Jung Ah, eu te susțin!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s