Moonbyul din MAMAMOO descrie cum ar fi ea îndrăgostită, interesul pentru îngrijirea pielii și altele

MAMAMOO’s Moonbyul Describes What She’s Like When In Love, Her Interest In Skincare, And More

Artista a fost invitată să participe la un pictorial realizat de revista 1st Look!

Noile fotografii lansate îi evidențiază cu atenție trăsăturile fine și delicate ale lui Moonbyul din MAMAMOO. În ceea ce privește experiența cu primul pictorial, aceasta a spus: „Mă interesează în special îngrijirea pielii. Am acasă un mic frigider pe care mi l-a cumpărat tatăl meu când m-am mutat singură, însă în prezent acesta este plin de produse cosmetice.”

Aceasta a adăugat râzând: „Mă dau cu spray începând de la gât, apoi continui pe tot corpul și pe lateral, apoi pe mâini și picioare. Dacă ar fi să mă identific ca un parfum, aș alege mirosul unui chiparos japonez!”

Pe canalul său de YouTube, Moonbyul a spus că roșu este culoarea care i-a adus noroc în anul 2022. Aceasta a explicat: „La începutul anului, mi s-a citit norocul. Mi s-a spus că bejul și roșul sunt culorile care îmi vor aduce noroc în acest an. Drept urmare, toate lucrurile din jurul meu au devenit roșii și bej! Pe lângă faptul că am de gând să-mi vopsesc iar părul roșu, am un mic portofel de culoarea bej pe care îl port cu mine. Mi-am asortat chiar și pantofii și husa telefonului, care sunt bej, de asemenea.”

Pentru a descrie cea mai recentă piesă a ei, 6equence”, artista a explicat ce tip de persoană este atunci când este îndrăgostită: „Dacă sunt în situația în care îmi place mult de o persoană, stau mult cu nasul în telefon. Sunt curioasă să aflu și cele mai mici detalii despre acea persoană. Trebuie să cunosc omul pe care îl plac înainte ca relația noastre să se dezvolte. Dacă iubești prea mult pe cineva, poate deveni obsesie.”

 

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s