7 actori care sunt dansatori pricepuți

Există actori care au uimit publicul cu diferitele lor talente. Mai jos vă prezentăm o listă cu șapte actori care execută cu multă pricepere coregrafii complicate!

1) Jeon So Min

Actrița Jeon So Min are o mulțime de talente, chiar dacă principalul ei job este actoria. Talentele sale au fost observate foarte mult la televizor, însă ceea ce i-a surprins cel mai tare pe fani este cât de bine dansează! Aceasta a pregătit coregrafia melodiei hit de la 2PM, „My House”, împreună cu Junho în emisiunea „Sixth Sense”. La o altă întâlnire cu fanii, ea captează atenția cu mișcările de dans ale melodiei „Bboom Bboom” de la MOMOLAND.

2) Lee Seung Gi

Alt actor care are talent la dans este Lee Seung Gi. Pe lângă vocea sa caldă care i-a încântat pe fani acum mult timp, s-a descoperit faptul că acesta are și niște mișcări de dans impresionante. Cu toate că simte presiune când vine vorba de dans, a făcut un spectacol inedit cu piesa „It’s Raining Men„, împreună cu HOOK și Aki la emisiunea „All the Butlers”.

La aceeași emisune, împreună cu  Yook Sung Jae, Yang Se Hyung, Shin Sung Rok, and Lee Sang Yoon, ei par să-l provoace pe Lee Seung Gi să danseze, iar în ciuda protestelor lui, el a trebuit să-i învețe cum să danseze dancesport.

3) Park Min Young

Actrița Park Min Young poate intra cu ușurință în pielea unor personaje diferite. Însă ea nu este bună numai la actorie, ci și la dans. Într-un videoclip din 2018, ea dansează pe melodiile „God Is A Woman” și „Touch” împreună cu May J Lee.

În videoclipul din 2019, ea dansează pe piesa de la Little Mix, „Woman Like Me”, împreună cu May J Lee. Cei care au vizionat acest videoclip au rămas surprinși de mișcările lui Min Young!

4) Song Kang

Song Kang este personajul principal al dramei „Forecasting Love and Weather”, în care joacă alături de Min Young. Pe lângă talentul în actorie, Song Kang se poate lăuda și cu abilități de dans. Rolul său în drama „Navilliera”, al lui Lee Chae Rok, un student la balet care avea multe probleme și care lucra part-time, l-a făcut să ia lecții de balet pentru șase luni. Astfel a deprins mișcările grațioase pe care le-ați văzut în serial!

În 2018, a urcat pe scenă cu un dans adorabil la „Inkingayo” împreună cu Mingyu din Seventeen și Jung Chae Yeon din DIA. Cei trei au adus la viață melodia „Feel It Still”.

5) Shin Hye Sun

Shin Hye Sun este o actriță foarte populară, care are talente lăudate de audiență, de critici și de cei din industria actoriei. Aceste talente au ajutat-o să se transpună mai bine în pielea personajului pe care ia îl juca. La fel ca Song Kang, Hye Sun a învățat balet pentru rolul său din drama „Angel’s Last Mission: Love”, ea jucând rolul unei balerine pe care nu o interesa iubirea.

6) Park Bo Gum

Park Bo Gum  și-a câștigat numele atât prin actorie, cât și prin cântat, ajungând la un nivel impresionant în ambele domenii, ceea ce i-a adus faimă în Coreea și pe plan internațional. Și totuși, dansul este un alt lucru la care se pricepe!

Într-o recentă întâlnire cu fanii, el a dansat pe melodia „What Is Love” de la TWICE, „Pretty U” de la Seventeen și „Boy With Luv” de la BTS. Videoclipul de mai jos îl surprinde pe actor dansând și cântând, primind reacții pozitive de la public.

Într-un alt videoclip, Bo Gum a dansat împreună cu Irene din Red Velvet pentru emisiunea „Music Bank”, în ediția specială de Crăciun a anului 2015. Ei interpretat melodia „Jingle Bell Rock”, amândoi arătând cât sunt de drăguți!

7) Seol In Ah

Seol In Ah joacă unul din personajele principale ale dramei hit, „A Business Proposal”, care i-a adus multă popularitate carierei sale de actriță. Deși are niște abilități actoricești impresionante, aceasta este talentată și la dans! Într-un episod al emisiunii „Running Man”, In Ah dansează pe melodia „BANG BANG BANG” de la Big Bang, executând niște mișcări uimitoare pe care nu mulți ar reuși să le reproducă.

În alt episod al emisiunii, aceasta a apărut alături de prietena ei, Chungha, și amândouă au dansat pe melodia „Gotta Go”. Din nou, publicul a rămas impresionat de mișcările actriței!

Cine credeți că ar mai trebui adăugat pe listă?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s