Stray Kids debutează pe prima poziție în clasamentul Billboard 200!

Stray Kids Debuts On Billboard 200 At No. 1, Making Them 3rd Korean Artist Ever To Top The Chart

Stray Kids a debutat în clasamentul Billboard 200!

Pe 28 martie, Billboard a anunțat că mini-albumul „ODDINARY” de la Stray Kids a debutat pe prima poziție în clasamentul faimos „Top 200 Albums”, și este cel mai popular album din Statele Unite, săptămâna aceasta.

Ca o confirmare a succesului lor, Stray Kids a devenit cel de-al 3-lea artist coreean care a ajuns pe prima poziție în acest clasament. Ceilalți artiști k-pop care au reușit să ajungă la aceeași realizare și să atingă această poziție sunt BTS și SuperM.

Albumul „ODDINARY”  a reușit performanța de a avea cel mai mare număr de albume vândute în Statele Unite din 2022. Potrivit unui site care colectează date, albumul „ODDINARY” a  fost vândut cu 110,000 de albume în timpul săptămânii de pe 24 martie. Totalul de albume vândut  fizic a fost de 103,000 (cele mai multe din 2022 de la orice alt album realizat până acum) și  6,500 de difuzări pe platforme de transmisie ceea ce înseamnă că albumele care au fost comandate au fost de10.09 milioane în săptămâna de pe 24 martie.

O altă veste bună este aceea că, „ODDINARY” este al 13-lea album care nu este în limba engleză și care a ajuns pe prima poziție. Acum câteva zile, Stray Kids a intrat pe clasamentul „Official Albums Chart” și „Official Singles Chart” din Regatul Unit, pentru prima dată cu albumul „ODDINARY” și melodia principală de pe acesta, „MANIAC”.

Felicitări, Stray Kids. pentru această reușită!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s